Viral: Zo ziet een lichaam na veel gewichtsverlies er écht uit

Nadat ze in 2012 last kreeg van hoofdpijn en duizeligheid, begon Elora Harre serieus na te denken over haar gewicht. De...

Nadat ze in 2012 last kreeg van hoofdpijn en duizeligheid, begon Elora Harre serieus na te denken over haar gewicht. De 21-jarige vrouw besloot een einde te maken aan haar dagelijkse bezoekjes aan fastfoodketens als Burger King, McDonalds en KFC en gooide haar hele leven om.

Afgevallen

Binnen no time begon ze een harde strijd tegen haar overgewicht en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Elora ging van maat 52 naar maatje 42 door gedag te zeggen tegen bewerkte voedingsmiddelen, koolhydraten, suikers en regelmatig een bezoekje te brengen aan de sportschool.

Overtollige huid

Maar ook het verliezen van 55 kilo had zo zijn nadelen… Zo had Elora last van heel wat overtollige huid. Vorige week kon ze eindelijk vaarwel zeggen tegen haar oude lichaam en ging ze onder het mes om de huid rond haar buik operatief te laten verwijderen. Via Facebook laat de vrouw weten “verliefd te zijn op haar nieuwe lichaam”. Toch vindt ze het belangrijk om te laten zien hoe ze er mét overtollige huid uitzag, want het blijft de harde waarheid van extreem veel afvallen. Niets om je voor te schamen, volgens haar. Respect!

Klik naar rechts om alle foto’s te zien.

Lees ook: Vrouw met overgewicht transformeert in een bodybuilder

Beeld: Facebook

Laatste nieuws