Meiden van de Herengracht: 'We mochten de mooiste jurken aan voor deze serie'

Vanavond start er een nieuwe Net5-serie waar Grazia lezeressen hun hart aan kunnen ophalen: Meiden van de Herengracht. E...
Meiden van de Herengracht: 'We mochten de mooiste jurken aan voor deze serie'

Vanavond start er een nieuwe Net5-serie waar Grazia lezeressen hun hart aan kunnen ophalen: Meiden van de Herengracht. Een dramaserie met in de hoofdrol Sarah Chronis, Kim Pieters en Fockeline Ouwerkerk.

Meiden van de Herengracht

Hanna (Sarah Chronis) heeft haar eigen modelabel, maar dat loopt niet zo lekker als dat ze had gehoopt. Wendy (Fockeline Ouwerkerk) is de baas van een grote tv-zender en moet tegelijkertijd haar huwelijk met een muzikant zien te redden. Nico (Kim Pieters) is hoofdredacteur bij een tijdschrift, maar heeft ook een affaire met een jonge fotograaf. Flink wat drama dus. Gelukkig hebben de drie "powerbitches" (zoals Fockeline de meiden noemt) elkaar nog. En niet te vergeten: leuke mannen! Beter kan niet toch? Wij hebben ons ook laten vertellen dat de serie deels in Rome is opgenomen en dat de dames jaloersmakende jurken en schoenen mogen dragen. En dat glamorous citygirl-gevoel komt ergens vandaan: de schrijfster van de Amerikaanse versie van Meiden van de Herengracht (Lipstick Jungle) is namelijk ook de schrijfster van Sex and The City.

Glamour, mode & beauty

Wij vroegen de BN'ers op de première van de serie wat zij zelf hebben met glamour, mode en beauty en ook waar zij carrière in hadden gemaakt als ze geen actrice of acteur waren geweest. Klikkerdeklik!

De serie is vanavond om 21.25 te zien op Net5.

Beeld: Eline Krak

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f971c4f1118e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });