Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. Scheiding David Walliams en Lara Stone bijna rond

Het huwelijk van David Walliams en Lara Stone is binnenkort definitief voorbij. Dat melden Britse media, waaronder Mirror.

De scheiding van de Britse komiek en het Nederlandse topmodel is over zes weken helemaal rond, bepaalde een rechter. De ex-geliefden waren zelf donderdag niet aanwezig in de rechtszaal, die vol zat met journalisten.  Het stel was ruim vijf jaar getrouwd een half jaar geleden werd bekend dat ze tijdelijk uit elkaar gingen. De Little Britain-acteur zou vervolgens tevergeefs hebben geprobeerd om zijn huwelijk te redden.

De 44-jarige komiek en het 31-jarige model hebben samen een zoontje van twee dat Alfred heet. Toen Stone in maart haar spullen pakte en naar een huurwoning verkaste, nam ze naast Alfred ook hun hond Bertie mee.

2. Yfke laat van zich horen

Het gaat goed met Yfke Sturm, die eind vorige week betrokken was bij een watersportongeluk in Italië. Dat heeft het Nederlandse model laten weten aan RTL Boulevard.

Sturm mocht donderdag naar huis. "Hoi allemaal, ik voel me weer stukken beter", zegt ze in een korte videoboodschap. "Bedankt voor al jullie lieve berichtjes. We vliegen zo naar Londen terug en dan ga ik weer helemaal de oude worden." Het filmpje lijkt te zijn opgenomen op een vliegveld.

De 33-jarige blondine lag een week in het ziekenhuis nadat ze door een ongeluk met een jetsurfboard gewond was geraakt aan haar hoofd. Volgens directeur Freek Koster van modellenbureau Touché Models is de verwachting dat Sturm volledig herstelt.

3. Vivian Reijs krijgt zoontje

Vivian Reijs en haar vriend Dirk krijgen een zoontje. Vivian, die al dochtertje Day heeft met haar ex-man John Ewbank, is zo'n zeventien weken zwanger. De eerste drie maanden voelde de voedingsdeskundige zich misselijk en moest ze niets hebben van haar eigen sapjes en ander gezond voedsel. "Ik was in Italië en het enige wat ik wilde was pizza", vertelt ze.

Dirk heeft haar ten huwelijk gevraagd, maar dat wordt nog even uitgesteld tot na de bevalling. "We gaan eerst genieten van de baby. Ik denk dat je de hoogtepunten moet spreiden."

 

Beeld: Getty, Hollandse-Hoogte, ANP