Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet de dochter van Kurt Cobain er nu uit

De meeste van ons kennen Kurt Cobain slechts nog als een rocklegende en als lid van de 27 Club. Ooit was hij de leadzang...

Zo ziet de dochter van Kurt Cobain er nu uit

De meeste van ons kennen Kurt Cobain slechts nog als een rocklegende en als lid van de 27 Club. Ooit was hij de leadzanger en gitarist van Nirvana en werd hij ook wel gezien als de stem van de nieuwe generatie destijds. Toen hij in 1994 op 27-jarige leeftijd zelfmoord pleegde, liet hij zijn vrouw Courtney Love en hun tweejarige dochtertje Frances Bean Cobain achter. Maar hoe ziet zijn dochter er nu uit?

Zeldzame verschijning

In de jaren die volgden is zijn vrouw, Courtney, de publieke schijnwerpers altijd wel blijven opzoeken. In tegenstelling tot hun dochtertje, Frances. Zij heeft zich nooit vaak op showbizz-evenementen, rode lopers of awardshows laten zien. Sterker nog, de keren dat Frances gefotografeerd werd door paparazzi zijn op twee handen te tellen.

Zwarte raaf

Tot afgelopen weekend, toen ze plots kwam opdagen op de afterparty van de Emmy's. Met haar verschijning wist ze iedereen te verbazen. Niet alleen omdat niemand had verwacht dat ze op de uitnodiging zou ingaan, maar ook omdat ze er bloedmooi uitzag. Haar verschijning deed ons denken aan een zwarte raaf, afgemaakt met prachtige rode lippenstift. Ze is in ieder geval niet meer het meisje van vroeger. Bekijk de foto's HIER. Bekijk hieronder de foto's van Frances door de jaren heen.

Bekijk hier de foto's van Frances op de afterparty.

Lees ook: Courtney Love wilde Peaches Geldof helpen

Bron: Life & Style Weekly, beeld: Getty Images