Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kourtney gaat uit de klerenKourtney Kardashian is uit de kleren gegaan voor een fotoshoot van het blad Vanity Fair. De 36-jarige realityster postte alvast een voorproefje op Instagram.

Op de foto is te zien dat Kourtney met haar rug naar de camera toe, op de grond ligt. Haar bilpartij is daardoor goed te zien. De artistieke foto is zwart-wit en afgedrukt op metaalachtige papier om de nadruk te leggen op de 'ongrijpbare textuur van de huid', aldus fotograaf Brian Bowen Smith. De kiekjes zijn vanaf 22 oktober tot en met 19 november te zien in een galerie in Los Angeles.

Het is overigens niet de eerste keer dat Kourtney poedelnaakt wordt vastgelegd op de gevoelige plaat. De zus van Kim Kardashian poseerde vorig jaar hoogzwanger en zonder kleren voor het blad DuJour.

Benieuwd naar de foto's? Bekijk ze HIER.

Kanye West: "KUWTK zou al veel Emmy awards moeten hebben"Een week zonder een opvallende uitspraak van Kanye West, is een week niet geleefd en daarom liet de rapper opnieuw van zich horen. Hij is woedend omdat zijn vrouw Kim Kardashian niet genomineerd is voor een Emmy Award voor haar realityreeks Keeping Up with the Kardashians.