Geordie Shore’s Chloe openhartig over ingrepen

Het wordt niet onder stoelen of banken gestoken dat de dames uit Geordie Shore niet vies zijn van een goede make-over. N...

Het wordt niet onder stoelen of banken gestoken dat de dames uit Geordie Shore niet vies zijn van een goede make-over. Newbie Chloe Ferry doet maar al te graag mee, maar het lijkt erop dat zij de dames uit de originele cast overtreft.

Moeder Natuur

Zowel James als Vicky verlieten de immens populaire show, maar hun gemis werd al weer snel opgevuld met nieuwkomers Chloe en Nathan. Ze werd met open armen verwelkomd door de anderen, maar haar verblijf in de Geordie madhouse is niet compleet zonder transformatie. Dat Charlotte, Holly en Marnie dezelfde cosmetisch arts op speed dial hebben staan, is geen geheim, maar nu doet ook Chloe volop mee in de transformatie. Voor het eerst doet de brunette een boekje open over alle ingrepen die ze heeft gehad. De 20-jarige vertelt: “Mijn lippen zijn nu klein, ik heb ze al 4 keer laten doen. Ik ga ze binnenkort weer laten doen”, vertelt ze. “Ik heb fillers in mijn wang, mijn wenkbrauwen zijn gelift, ik heb botox gehad en mijn wenkbrauwen zijn getatoeëerd.”

Waar een normale 20-jarige eigenlijk niet hoort te denken aan cosmetische ingrepen, is Chloe nog niet klaar met haar lijstje. “Ik wil mijn kin nog laten opvullen, zodat deze wat puntiger is. En ik neem een onzichtbare beugel!”

Chloe voor:

Chloe na:

  

 

Beeld Instagram, Bron: Ok Magazine 

Laatste nieuws