Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

GUESS lanceert de GUESS CONNECT Smartwatch

Het seizoen van cadeaus geven en krijgen, komt steeds dichterbij. Hartstikke leuk natuurlijk, behalve dat het toch vaak...

GUESS lanceert de GUESS CONNECT Smartwatch

Het seizoen van cadeaus geven en krijgen, komt steeds dichterbij. Hartstikke leuk natuurlijk, behalve dat het toch vaak best een crime is goede presentjes te bedenken voor je liefje, broer(tje), neef of vader. Maar zoek niet verder wat dit zou weleens het beste cadeau van allemaal kunnen zijn! GUESS Watches lanceert komende week haar allereerste smartwatch, de GUESS CONNECT, in Nederland. In samenwerking met Martian Watches, biedt GUESS Watches nu een multifunctionele, fashion chique, smartwatch lijn met designs voor mannen en vrouwen.

Martian

Het model van de GUESS Connect is gebaseerd op het populaire RIGOR model en de sportieve stijl is voorzien van Martian technologie die geüpdatet en vervangen kan worden.

"We zijn zeer vereerd met een partner als Martian, die bekend staat om zijn bewezen technologische innovaties en deze nu inzet vor het creëren van smart GUESS designs", aldus Cindy Livington president en CEO van Sequel/GUESS Watches. "De GUESS CONNECT smartwatch, powered by Martian, ontving internationaal al lovende recensies en onze klanten zijn zeer benieuwd naar deze mix van mode en technologie."