Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Jenny McCarthy boos om Charlie's HIV-geheim

Jenny McCarthy is niet blij dat Charlie Sheen vier jaar lang geheim hield hiv-positief te zijn. "Omdat ik zijn vriendin speelde in de serie, zelfs een tijd geleden, denk ik, Bah!", zo legt de actrice en talkshowhost uit in haar radioprogramma Dirty Sexy Funny.

"Het is niet eerlijk, het is eng", vindt Jenny. Ze merkt op dat je als acteur voor elke rol een formulier moet ondertekenen waarin je verklaart wel of geen koortslip te hebben, en vraagt zich af waarom je hiv dan wel geheim mag houden.

Jenny speelde Charlies vriendin in een aantal afleveringen van Two And A Half Men. Hoewel de acteur zegt de diagnose pas te hebben ontvangen nadat hij uit de serie werd geschreven, is de blondine hier niet zeker van. "Als ik terugblik denk ik, dat had waardevolle informatie kunnen zijn. Als je ziet hoeveel mensen zijn vriendin hebben gespeeld. Niet dat je het kunt krijgen van zoenen, maar toch is het niet niets.”

Alle grote sterren naar concert Adele

Adele had dinsdagavond in New York een zaal vol sterren, weet People. Onder anderen Jennifer Lawrence, Bradley Cooper en Steven Spielberg werden gespot in het publiek van haar concert Adele Live In New York City, dat op 14 december op televisie wordt uitgezonden.

Los van de VIP's bestond het publiek enkel uit prijswinnaars. Kaartjes waren te winnen via een online loterij. Het was het eerste concert van de 27-jarige Britse ster in vier jaar. In 2013 trad ze voor het laatst op in de Verenigde Staten, met het nummer Skyfall tijdens de Oscars.

Vrijdag komt Adele's langverwachte nieuwe album, 25, uit, vier jaar na de succesplaat 21. Zaterdag is de zangeres te gast bij Saturday Night Live.

Snookie gaat huizen verbouwen in nieuwe show

Snooki keert samen met haar man terug op de buis. De realitysterren gaan huizen verbouwen en worden daarin gevolgd in het nieuwe programma Nicole & Jionni's Shore Flip, meldt New York Daily News.

De 27-jarige Snooki heeft de leiding over het interieurontwerp van de huizen. Haar man Jionni Lavalle gaat over de bouwwerkzaamheden. "Jionni wilde altijd al huizen verbouwen, en met mijn liefde voor interieurdesign en handarbeid is dit project een droom die werkelijkheid wordt", zei Nicole in een verklaring.

Snooki werd bekend in de realityserie Jersey Shore. Ze trouwde in november 2014 met Jionni, met wie ze twee kinderen van drie en één jaar heeft. Opnames voor het nieuwe programma zijn al begonnen en de eerste aflevering moet begin volgend jaar op televisie te zien zijn.

Bron: BuzzE, beeld: Getty Images, ANP