Geordie’s Gary is weer vrijgezel

Wie door zijn Instagram-pagina heen scrolde, was het misschien al opgevallen. Geordie's Gaz postte helemaal geen kiekjes...

Wie door zijn Instagram-pagina heen scrolde, was het misschien al opgevallen. Geordie’s Gaz postte helemaal geen kiekjes meer van zijn vriendin Lillie. Nu blijkt waarom: het koppel is uit elkaar.

‘Het was een geweldig jaar’

Gary, die toch wel bekend stond als dé playboy van de Geordie-familie, maakte zelf zijn vrijgezellenstatus wereldkundig via Twitter. “Weer vrijgezel. Ik wens Lillie al het beste toe. Het was een geweldig jaar”, schrijft hij.

De reden

De reden van de breuk ligt volgens zijn woordvoerder aan het feit dat de twee allebei druk zijn met hun eigen carri̬res. Voor Gaz zou het onmogelijk zijn om zijn carri̬re Рwaarbij veel gereis komt kijken Рte combineren met een relatie.

Hoewel veel fans de breuk niet zagen aankomen, zijn de gevoelens gemengd. Lillie was het eerste meisje dat de playboy kon temmen, maar toch staat de deur naar andere meisjes – en dus naar Charlotte Crosby – nu weer wagenwijd open. Zouden de twee ex-tortelduifjes dan eindelijk bij elkaar komen?

Lees ook: Dit cast-lid verlaat Geordie Shore

Bron: Mirror, beeld: Instagram 

Laatste nieuws