Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Pop-up store Gwyneth Paltrow beroofd

Gwyneth Paltrows pop-up store Goop in New York is afgelopen weekend beroofd. Dat meldt People. Drie mannen kwamen binnenlopen en braken onder het oog van het aanwezige personeel een kast vol spullen open. De politie werd direct gebeld, maar de mannen gingen er al snel vandoor met meer dan 173.000 dollar (zo'n 160.000 euro) aan spullen. De politie heeft de daders nog niet weten te vinden en is nog druk bezig met de zaak.

"Het was druk in de winkel, maar de klanten en medewerkers werden snel in veiligheid gebracht door de politie", meldt een woordvoerder van de winkel. "Onder gepaste veiligheidsmaatregelen blijven we gewoon open."

Paltrow besloot na haar succes van haar lifestyle-nieuwsbrief Goop pop-up winkels te openen. Na Dallas, Chicago en Los Angeles was twee weken geleden New York aan de beurt. Onder de duurste artikelen die er te koop zijn bevinden zich leren jassen van ruim 10.500 dollar (9700 euro) en jurken van 8900 dollar (8200 euro).

Charlie Sheen eist schrappen rechtszaak

Charlie Sheen heeft de rechter gevraagd de zaak die zijn ex Brett Rossi tegen hem aanspande niet in behandeling te nemen. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De acteur vindt de zaak onzinnig en stelt dat de pornoactrice in tegenstelling tot haar beweringen wel degelijk wist van zijn HIV-besmetting en zij juist degene was die desondanks onbeschermde seks 'zoals een normaal stel' wilde. Ook ontkent Sheen in het verzoek aan de rechter, dat hij maandag indiende, dat hij haar tot een abortus dwong en haar inhuurde voor seks.

"Na een jaar een relatie te hebben gehad, liet Rossi haar ware gezicht zien: een vrouw die gemotiveerd is door hebzucht en extreem jaloers is", zo schrijft Sheens advocaat Marty Singer in de documenten. De acteur doet in zijn betoog een boekje open over het extreme gedrag van Rossi, die volgens hem dicteerde wie hij wel en niet mocht zien en zelfs probeerde te voorkomen dat Sheen zijn kinderen ontmoette.

Sheen stelt dat Rossi een geheimhoudingsovereenkomst tekende waarin staat dat er een arbitrageprocedure vereist is bij een conflict, dus dat er niet eenzijdig naar de rechter gestapt mag worden.

Moederschap maakt Adele emotioneler

Adele is een stuk sneller geroerd nu ze moeder is. “Hij maakt me zeker emotioneler, op elke manier mogelijk”, zei de Britse zangeres over haar driejarige zoon Angelo in een interview met de Today Show.

Naar eigen zeggen is Adele nooit gelukkiger of gezonder geweest. “Alles gaat goed.” Dat maakte het voor de zangeres wel moeilijker nieuwe nummers te schrijven. “Ik was nu niet verdrietig, ik had geen idee waar ik over moest schrijven.”

Adele schreef veel over Angelo, maar dat leverde geen goede liedjes op. “Die nummers waren saai voor buitenstaanders. Je eigen kind is altijd het middelpunt van jouw leven, maar voor anderen geldt dat niet.”

Beeld: Getty