Win 6x de smart little bag van by LouLou t.w.v. €79,95

It’s beginning to look a lot like Christmas… De kerstboom staat, de zoektocht naar de perfecte outfit is in volle gang e...

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… De kerstboom staat, de zoektocht naar de perfecte outfit is in volle gang en wie weet vallen binnenkort ook de eerste sneeuwvlokken. Het seizoen van geven en krijgen is aangebroken en om alvast in de Christmas spirit te komen, geven we de hele week iedere dag fantastische prijzen weg. Vandaag: de perfecte SLB –smart little bag– van by LouLou.

By LouLou staat bekend om haar SLB; een portemonnee en tasje in één. Overdag in je tas, ’s avonds als clutch bij je little black dress. Er is werkelijk overal aan gedacht, zo bevat de SLB een handig voorvakje voor je mobiel én een spiegeltje. Inmiddels is de on-trend collectie verder uitgebreid met zóveel meer leuks. Van tassen tot sieraden; neem hier een kijkje.

Doe mee!

Het perfecte tasje voor de feestdagen nog niet gevonden? De kleine Golden Girl Gold SLB uit de kerstcollectie van by LouLou is gemaakt van zacht leer met een rosé-gouden anaconda print. Wij zijn fan, jij ook? Vul het winformulier dan HIER in en wie weet shine jij tijdens oud & nieuw met dit mooie exemplaar. Waar wacht je nog op?

 

Deze actie loopt tot 24 december 2015. De winnaressen ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook