Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Ruby Rose verbreekt verloving

Ruby Rose, die dit jaar doorbrak als een van de heetste actrices van Orange Is The New Black, en haar verloofde Phoebe Dahl zijn uit elkaar. Dat meldt E! News. In maart verloofde Ruby zich met haar vriendin, een modeontwerpster. Van een trouwerij komt het dus niet: "De breuk is vriendschappelijk gegaan en ze wensen elkaar het beste", meldt een insider. Vooral hun carrières zorgden ervoor dat ze elkaar steeds minder zagen.

De 29-jarige Australische sprak afgelopen zomer openlijk over dat ze zichzelf beschouwt als zogenoemde genderfluid, en niet zozeer als vrouw of man. "Ik ben geen van beide. Nou, als ik moest kiezen dan zou ik een jongen zijn", vertelde ze aan The Guardian. "Ik voel me als een jongen maar heb niet het gevoel dat ik met andere lichaamsdelen geboren had moeten zijn. Het zit hem in hoe ik me aankleed, hoe ik praat, hoe ik eruit zie en hoe ik me voel.”

Ruby samen met Phoebe

Bill Cosby klaagt vrouwen aan wegens smaad

De sensatie rondom Bill Cosby's vermeende verkrachtingen houdt maar niet op. Waar Cosby eerst zelf door 70 vrouwen werd aangeklaagd, doet hij nu hetzelfde bij hen. Alle 70 vrouwen klaagt hij aan wegens smaad. De vrouwen hadden hem beschuldigd van belastering door te zeggen dat ze logen toen ze hem aanklaagden wegens aanranding.

De tegenaanklacht, ingediend bij de rechtbank in Springfield, Massachusetts, stelt dat de vrouwen "zijn eervolle nalatenschap en reputatie'' aantasten "door hem te beschuldigen van seksueel wangedrag''.

Meer dan vijftig vrouwen hebben de acteur er inmiddels van beticht hen seksueel te hebben aangerand na te zijn bedwelmd met drugs of alcohol. Cosby was vooral bekend van zijn rol in de tv-hit 'The Cosby Show' uit de jaren tachtig.

Cosby heeft herhaaldelijk wangedrag ontkend en hij is nooit strafrechtelijk aangeklaagd. Veel van de vermeende incidenten dateren echter van decennia terug, zodat de verjaringstermijn voor vervolging allang is verstreken.

De 70 vrouwen die Cosby aanklaagden eerder dit jaar op de cover van Time

Pup Beckhams heeft eigen Instagramprofiel

Het is nog even wachten totdat Harper Beckham haar eigen Instagram-account krijgt, maar tot die tijd kunnen we het doen met de Instagram-account van pup Olive. De nieuwe puppy van de familie Beckham heeft namelijk een eigen Instagramaccount. Brooklyn, de zoon van David en Victoria, heeft het profiel aangemaakt.

Via het account zijn inmiddels een foto en een video gedeeld. "Dit is mijn baasje. Ik help hem met zijn huiswerk", staat er bij het plaatje waar de tiener en het hondje op staan. In het filmpje is te zien hoe de pup in de tuin aan het spelen is. Het beestje heeft in een paar uur tijd al bijna 34.000 volgers.

This is my owner I'm just helping him with his Christmas homework

A photo posted by Olive Beckham (@olivebeckham23) on

Lees ook de Hollywood Breakfast van maandag 14 december

Bron: BuzzE, beeld: Instagram, New York Time, Getty Images