De kerstkaart van de Kardashians is hier!

Wanneer het over Kerstmis gaat, is er bij Grazia één gouden regel: deze is niet compleet zonder kerstkaart van de Kardas...

Lees ook

Wanneer het over Kerstmis gaat, is er bij Grazia één gouden regel: deze is niet compleet zonder kerstkaart van de Kardashians. Et voilá, il est arrivé!

The bigger, the better

Elk jaar wachten wij weer in spanning af… Hoe zal De Kardashian-Kerstkaart er nu weer uitzien? Want ook hiervoor geldt dat Kris, Kourtney, Kim, Khloe, Kendall en Kylie zichzelf altijd weten te overtreffen. The bigger, the better. Ze trekken alles uit de kast, kosten nog moeite gespaard. Dit jaar niet veel poespas, maar juist back to basics. 

Children are the future

Idealiter poseren de Kardashian-vrouwen mét aanhang, maar gezien de turbulente relaties van afgelopen jaar – we noemen een Caitlyn, Scott en Lamar – hebben ze dit jaar voor de veilige weg gekozen: het nageslacht! Op de ietwat sobere kerstkaart zien we kleine North met haar neefjes Mason en Reign en nichtje Penelope. Super schattig, North lacht zelfs een beetje! En tsja, kinderen zijn de toekomst hè. Volgens mama Kris kun je niet vroeg genoeg met hun opvolging beginnen.

Bekijk de schattige kaart hieronder.

CHRISTMAS CARD 2015: ALL YOU NEED IS LOVE

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lees ook de Kardashian Kompilatie van woensdag 23 december

Bron: Instagram, beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook