Met deze make-up tips zie jij er nooit meer uitgeput uit

Je bent naar de kroeg geweest, of gewoon te laat je bed ingedoken. Hoe dan ook: de volgende ochtend hangen je wallen tot...

Je bent naar de kroeg geweest, of gewoon te laat je bed ingedoken. Hoe dan ook: de volgende ochtend hangen je wallen tot aan je kin. Oei! Gelukkig zijn er genoeg make-up tips om toch fris en fruitig voor de dag te komen.

1. All about that base

Make-up blijft het mooist en langst zitten als je een primer gebruikt. Deze is dus essentieel als je wil dat je make-up er de hele dag goed uit blijft zien. Een voorbeeld van zo’n primer is de Pro-Prime van NARS.

NARS – €36,77

2. Goodbye donkere kringen

Een hoop mensen hebben er last van: donkere kringen onder de ogen. Helaas kom je hier niet zo makkelijk vanaf. Het gebruik van een rode lipstick om de kringen te bestrijden hebben wij al getest, en waren we niet zo over te spreken. Houd het daarom bij een concealer, zoals deze Color Correcting kit van IsaDora.

IsaDora – €26,95

3. Een healthy glow

Niets ziet er frisser en zonniger uit dan een healthy glow op je gezicht. Naast het feit dat je er gezond uitziet, kun je met een highlighter ook de beste features van je gezicht naar voren brengen. Een voorbeeld van zo’n highlighter is de All Over Shimmer Illuminating Powder highlighter van Stila.

Stila – €22,06

4. Blozende wangen

Naast die glow is het aanbrengen van een blush ook écht een must. Door blush krijg je meer kleur in je gezicht en zie je er levendiger uit. Deze blush van Douglas is in ieder geval een beauty.

Douglas – €9,95

5. Sprankelende ogen

Eén van de belangrijkste features van je gezicht zijn je ogen. Het is daarom ook belangrijk deze te laten stralen! Het gebruik van een metallic oogschaduw geeft je ooglook direct een boost. Door het metallic effect reflecteren je ogen het licht en lijken ze nog meer open. Neem bijvoorbeeld deze oogschaduw van Bobbi Brown.

En vergeet vooral niet een likje mascara. Hoeveel laagjes mascara je moet aanbrengen voor de perfecte wimpers lees je HIER.

Bobbi Brown – €25,50

Bron: Look.co.uk, Beeld: Asos, Douglas, Istockphoto

Laatste nieuws