Move over Kylie Jenner: Dit is de nieuwe lip-trend

De lip-trend van Kylie Jenner was in 2015 langere tijd Booming Business. De hele wereld leek wel vollere lippen te wille...

De lip-trend van Kylie Jenner was in 2015 langere tijd Booming Business. De hele wereld leek wel vollere lippen te willen. Maar als het aan de Britse arts Tim Pearce ligt, zien lippen er in 2016 heel anders uit.

Da Vinci Lips

De Britse arts voorspelt dat 2016 het jaar van de terugkeer van de klassieke en elegante lip wordt. Hij werd geïnspireerd door de Mona Lisa, waarna hij de zogenoemde Da Vinci Lips-behandeling bedacht. Hierbij zijn de maten van je lippen in verhouding met je neus, kaak en kin (de Gouden Ratio van Da Vinci). Op deze manier zorg je er volgens Tim Pearce voor dat je lippen beter bij je gezicht passen.

Twijfel

Hoewel deze lip-trend zorgt voor meer natuurlijk-ogende lippen dan de Kylie Jenner Lips, zijn er toch mensen die niet achter het idee van Tim Pearce staan. Bij veel mensen vallen de lippen namelijk niet binnen de Gouden Ratio. Neem bijvoorbeeld Angelina Jolie. Zij heeft prachtige lippen, maar deze zijn veel groter dan de rest van haar gezicht. Wat vind jij?

Lees ook: Oh my! De ergste lip filler fails

Bron: NewBeauty, Beeld: iStock

Laatste nieuws