Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

'Katie Holmes verloofd met Jamie Foxx'

Katie Holmes en Jamie Foxx gaan trouwen, dat beweert InTouch Weekly. De 37-jarige actrice werd afgelopen week in Los Angeles gezien met een diamanten ring om haar vinger.

Katie en Jamie zouden al twee jaar lang in het geheim aan het daten zijn. ''Ze zijn er klaar voor om de wereld te vertellen dat ze een koppel zijn, een verloofd koppel welteverstaan. Ze hebben de opties van stiekem trouwen of een kleine, intieme ceremonie ergens ver weg besproken'', vertelt een vriend van de twee aan OK! Magazine. ''Ze zijn gelukkig.''

Helemaal genieten van haar geluk kan Katie niet. Ze zou doodsbang zijn voor haar ex-man Tom Cruise. ''Ze is bang dat hij boos zal zijn dat Suri een nieuwe vaderfiguur krijgt en dat hij daarom zich weer met haar en Suri's leven gaat bemoeien.'' De angst voor Toms reactie zou ook de reden zijn dat Katie en Jamie hun relatie al zo lang verborgen houden.

Katie was van 2006 tot en met 2012 getrouwd met Tom. Één pijnlijk detail is dat Jamie een vriend is van de 53-jarige Mission Impossible-ster... Ze waren in 2004 samen te zien in de film Collateral.

'Miley wil Liam ten huwelijk vragen'

Miley Cyrus is van plan om nog dit jaar Liam Hemsworth ten huwelijk te vragen, schrijft HollywoodLife. De twee herenigden tijdens de feestdagen, maar de zangeres zou er geen zin in hebben om het rustig aan te doen.

''Miley is overduidelijk onconventioneel en ze doet dingen graag op haar eigen voorwaarden. Zij wil Liam dan ook ten huwelijk vragen'', vertelt een insider. ''Als hij het niet doet, doet zij het wel. Ze werken hard aan het opbouwen van hun relatie en alle tekenen wijzen richting een bruiloft. Ze zijn vastbesloten alles te laten verlopen zoals het in eerste instantie had moeten gaan.''

Het ex-koppel werd tijdens de feestdagen samen in Australië gezien. Het stel bracht daar tijd door met Liams familie. Om haar vriend tevreden te houden, zou Miley zich minder uitdagend en provocerend gedragen op het podium en op social media.

Miley en Liam hadden jarenlang een relatie en waren zelfs verloofd. In 2013 werd de relatie verbroken. Vorige week werden de twee echter zoenend gezien op een festival in Australië. Sindsdien hebben de twee niets laten weten over de status van de relatie, maar volgens mediaberichten is het weer dik aan.

Is dit de nieuwe lover van Kristen Stewart?

Kristen Stewart heeft afgelopen week tot in de nachtelijke uurtjes tijd doorgebracht met Nicholas Hoult. Volgens OK! Magazine zou er wel eens sprake kunnen zijn van een romance.

Kristen (25) en Nicholas (26) werden in New York gezien toen ze samen een hotel verlieten. Het stel ging wat drinken en keerde om 02.00 uur in de nacht samen terug naar het hotel. ''Kristen kreeg die glimlach niet van haar gezicht'', aldus een insider.

Ondanks dat de twee sterren het gezellig hadden tot diep in de nacht, betekent niet direct dat ze aan het daten zijn. De twee zijn al een paar keer eerder in elkaars gezelschap gezien. In oktober 2014 waren ze samen bij een filmevenement en afgelopen zomer werden ze gespot terwijl ze sushi aten. Stewart zei eerder dat ze bevriend raakten toen ze erachter kwamen dat ze beiden een veelbesproken relatie en relatiebreuk achter de rug hadden.

Bron: OK! Magazine, InTouch Weekly, HollywoodLife, ANP, Beeld: Getty