Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Er ligt weer een nieuwe Grazia in de winkel

Good morning sunshine! Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkel. Latest issue Deze week siert Chlo...

Er ligt weer een nieuwe Grazia in de winkel

Good morning sunshine! Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkel.

Latest issue

Deze week siert Chloë Moretz, de it-girl die Brooklyn Beckham afwees(!), de cover. In deze editie lees je alles over de relatie van Stephanie Tency en Tim Douwsma. Zij raakten afgelopen zomer verwikkeld in een vurige romance. Tim had het al over kinderen en trouwen, maar begin dit jaar kondigde het stel aan uit elkaar te zijn. Exclusief aan Grazia vertelt Stephanie haar kant van het verhaal. Toen Sylvie Meis eind vorig jaar op de rode loper van de Bambi Awards verscheen, wist ze de show te stelen. Niemand minder dan Jim Bakkum gaf haar een compliment over haar verschijning. Aan Grazia vertelt hij wat hij nou écht van de petite diva vindt. Ook doet hij een boekje open over zijn succes. We spraken de kersverse moeder Yolanthe Sneijder-Cabau. Ze is weer helemaal back in the game na de geboorte van Xess Xava en haar babyverlof. Na een lange social media stilte, spraken wij haar over moeder zijn, weer aan het werk gaan en negativiteit.

Je komt ook alles te weten over de nieuwste én meest bloederige cosmetische trend van 2016. Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!