Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit was je nog nooit opgevallen in de film Belle en het Beest

Beetje bij beetje komen we erachter dat er héél wat verborgen boodschappen en geheime in Disneyfilms zitten. Zo zijn bep...

Dit was je nog nooit opgevallen in de film Belle en het Beest

Beetje bij beetje komen we erachter dat er héél wat verborgen boodschappen en geheime in Disneyfilms zitten. Zo zijn bepaalde dingen aan hun uiterlijk, maar ook zeker aan rolverdeling jou waarschijnlijk nog niet eerder opgevallen. Nu is er wéér een theorie opgedoken en de kans ik groot dat jij dit detail in de film 'Belle en het Beest' over het hoofd hebt gezien.

Bekend verhaal

Waarschijnlijk kun je alle liedjes uit de film meezingen, maar wat je niet doorhad, is de link tussen 'Belle en het Beest' en de Disneyfilm 'Aladdin'. In een van de liedjes bezoekt Belle een boekenwinkel waar ze met de verkoper praat over haar favoriete boek. En de beschrijving van het verhaal klonk een Disney-fan héél bekend in de oren.

Het gaat namelijk over een plek hier ver vandaan, gewaagde zwaardgevechten, magische spreuken én een prins in vermomming. Dat lijkt wel verdacht veel op het verhaal van Aladdin, toch?

Lees ook: Héél goed nieuws voor Disney-fans

via GIPHY

Bron: Buzzfeed, Beeld: Giphy, Disney