Grazia loves: De Marilyn Monroe™ lipsticks van Max Factor

Ook zo'n moeite om de perfecte rode lipstick te vinden? We  know. En Max Factor ook: om die reden lanceren zij...

Lees ook

Ook zo’n moeite om de perfecte rode lipstick te vinden? We know. En Max Factor ook: om die reden lanceren zij iets nieuws, waardoor de zoektocht naar the one opeens een stuk makkelijker wordt.

Colour Technology

Omdat het vinden van de perfecte kleur rood nogal een uitdaging vormt, brengt Max Factor de nieuwe Max Factor Marilyn Monroe™ Lipstick Collection (€14,99 p/s) op de markt: vier speciaal ontwikkelde roodtinten gebaseerd op de iconische Marilyn Monroe™. Die speciale Colour Technology zorgt ervoor dat er op z’n minst één kleur rood is die bij elk individu past. Hoe? Komt-ie: dankzij een ondertoon van oranje, blauw of paars zijn de rode lipsticks in harmonie met huidtinten zoals warm, koel en donker. Daarnaast worden je lippen gevoed door druivenpitolie en avocadoboter.

Welke past bij jou?

Hieronder vind je de rode lipsticks en voor welk type ze precies geschikt zijn. Rest alleen nog het uitzoeken van jouw type. Maar dat kun jij, dit is immers geen rocket science.

1. Marilyn Cabernet Red
Donkere beauty’s opgelet: deze dieprode wijnkleur met een paarse ondertoon laat jouw donkere pigment nog meer stralen.

2. Marilyn Berry Red
Als je een lichte huid of koele ondertoon hebt (een sucker voor zilveren sieraden of net zo’n huidje als Lilly Collins?): dan is deze rood met een blauwe ondertoon voor jou.

3. Marilyn Sunset Red
Deze oranje/rode tint past perfect bij een huid met een warme ondertoon. Simpele truc: staan gouden sieraden jou het beste? Voilà: je bent een warm type.

4. Marilyn Ruby Red
De originele roodtint waar Marilyn zo van hield is er voor de liefhebber of voor huidjes die zowel koel als warme tinten kunnen hebben (oftewel: de mazzelkop).

Tekst: Stephanie Brandes

MARILYN MONROE™ RIGHTS OF PUBLICITY AND PERSONA RIGHTS: THE ESTATE OF MARILYN MONROE LLC.

Laatste nieuws

Zie ook