Heidi Montag onthult 15 geheimen over The Hills

Vorige maand deden The Hills-sterren Spencer Pratt en Heidi Montag al een boekje open over de MTV hitserie. Zo...

Lees ook

Vorige maand deden The Hills-sterren Spencer Pratt en Heidi Montag al een boekje open over de MTV hitserie. Zo vertelden ze onder anderen hoe ze hun eigen beroemdheid gecreëerd hadden binnen de show en dat ze tegenwoordig nog maar een paar dollar waard zijn. Maar dacht je nu alles te weten? Nee hoor, aan BuzzFeed onthult Heidi nog meer geheimen.

1. Een minder luxe levensstijl
Het is geen geheim dat de cast van The Hills flinke bedragen kreeg voor de serie, maar dat moesten ze wel geheim houden. “MTV wilde dat we onze levensstijlen minder luxe zouden doen lijken. We mochten niet laten merken dat we veel geld verdienden”, vertelt Heidi.

2. Makers van de show kochten een Mercedes voor Lauren
Vanuit het niets was de BMW van Lauren verruild voor een Mercedes. Met dank aan de show…

3. Het ene cast-lid verdiende meer dan de ander
“We wilden eigenlijk net als bij Jersey Shore met z’n allen om meer salaris vragen, maar de salarissen waren te oneerlijk verdeeld. Het is dus niet gebeurd. Uiteraard kreeg Lauren het meest betaald – het was haar show”, laat Heidi weten aan BuzzFeed.

4. Wat er met ex Brian en de puppy gebeurd is
“Ik heb geen flauw idee wat er met Brian gebeurd is. De hond die ik van hem kreeg met Kerst, tijdens The Hills, leeft bij de familie van mijn beste vriend. Bella leeft een rijk en luxe leven in een enorm huis met zwembad. Ze heeft een beter leven dan ik nu heb”, biecht ze op.

5. Hoe het komt dat niemand twee keer dezelfde outfit aan had
Tijdens The Hills liep niemand twee keer in dezelfde outfit rond, maar hoe? “Ik vroeg MTV of ze mij konden voorzien van een garderobe [omdat we iedere keer iets nieuws aan moesten], maar blijkbaar moest ik zélf al mijn kleding kopen…”

6. Eigen make-up regelen
Op tv zag de cast er natuurlijk iedere keer tiptop uit. Shocking dus dat ze eigenlijk zelf hun make-up moesten verzorgen. “Onze haar en make-up moesten we zelf doen. Tijdens seizoen 1 en 2 had ik overduidelijk nog geen budget om het te laten doen door iemand anders. Vanaf seizoen 3 kon dat wel.”

7. Minderjarig en alcohol tijdens het clubben
In het begin van The Hills was de cast nog minderjarig, maar toch stonden ze uitgebreid te feesten in Les Deux. “Als we in Les Deux waren, dronken we álles waar we maar aan konden komen. We kwamen binnen doordat ik werkte voor Bolthouse, en wie wil er nou niet een stelletje jonge frisse dames in hun club?”, onthult Heidi.

8. Hoe het appartement van Lauren en Heidi plots veranderd was
De oplettende kijkers hebben vast gezien dat tussen de seizoenen door het appartement van Lauren en Heidi plots anders was, zonder dat ze in de serie verhuisd waren. “Ik heb eerlijk gezegd géén idee waarom ze gedaan hebben alsof we niet zijn verhuisd. Ik wist dat niet eens, tot nu toe, echt waar. Maar ja – we zijn verhuisd! Van The Villas naar The Palazzo.”

9. De inside information over Heidi’s promotie bij Bolthouse
In The Hills is te zien hoe Heidi verkozen wordt boven haar collega Elodie voor een belangrijke promotie bij Bolthouse. Hierdoor ontstond er een hoop ophef, maar was het wel écht? “Ik heb zeker geen promotie gekregen in plaats van Elodie. Zij werkte daar écht en ik deed alsof ik daar werkte. Het was overduidelijk een neppe promotie om haar boos te maken. Dat hele plot was in scène gezet. [Ik heb] Geen idee wat er met haar gebeurd is. Heeft ze niet een eigen zeeplijn of iets? Geen idee…”

10. Of Specer de graffiti muur zelf had gemaakt, of niet
In seizoen drie is te zien hoe Spencer Pratt ‘Hollywood’ op de witte muur in het appartement van Heidi schrijft met graffiti. Nu komt echter de aap uit de mouw. “Van mijn huisbaas mocht het niet, dus hebben we er overheen geverfd met witte verf om te voorkomen dat we een boete zouden krijgen. Spencers vriend Eric is een professionele graffiti artiest, hij had het gemaakt”, vertelt Heidi. Busted Spencer!

11. De waarheid over het kleine jochie Enzo en zijn birthday party
“In seizoen zes verhuisden Spencer en ik naar het huis van Enzo, hij was geen buurjongetje. Wij woonden in de serie in het andere gedeelte van hun huis”, laat ze weten. Stiekem woonden ze daar niet in real life, “We woonden niet écht daar tijdens seizoen zes, we woonden in ons eigen huis in Palisades.” Ook doet ze een boekje open over het verjaardagsfeestje dat ze voor hem had geregeld: “Ik denk dat ik voor hem een feestje heb georganiseerd zodat er weer een verhaallijn kon worden toegevoegd ofzo – geen idee.” Ouch!

12. Wanneer de laatste keer was dat Heidi met Lauren sprak
Heidi en Lauren begonnen aan The Hills als bff’s, maar tegen het eind van de serie was daar niets meer van over. “De laatste keer dat ik met Lauren sprak was een paar jaar geleden, twee ofzo. We raakten aan de praat, maar realiseerden ons snel dat we totaal geen vriendinnen meer waren. Het was best awkward. Ik hou wel echt van Lauren en ben haar heel dankbaar voor alles wat ze voor mij heeft gedaan, ze heeft een plek in mijn hart”, vertelt Heidi over de voormalige vriendschap.

13. Waarom Lauren tóch naar Heidi’s bruiloft kwam
Lauren bleef maar volhouden dat ze haar gezicht niet zou laten zien tijdens de bruiloft van Heidi en Spencer. Toen Lauren plots kwam opdagen was Heidi oprecht verbaasd. “Wow, je bent er! Dit is gek. Ze hebben je vast een hoop betaald om hier te komen!” had ze naar Lauren geroepen. “Ik denk dat ze zowel Lauren als Kristin op de bruiloft wilden hebben om te laten zien dat Kristin toen de nieuwe head bitch in charge werd.”

14. Wat ze anders zou doen als The Hills opnieuw zou beginnen
“Als ik de kans had om The Hills opnieuw te doen, zou ik zeker meer mijn mannetje hebben gestaan tegenover Lauren. Het was erg moeilijk om haar zo ver te krijgen dat ze met mij wilde filmen. Als ze er dan was, was het echt hartstikke moeilijk voor haar om eerlijk tegen mij te zijn. Het waren pittige tijden, maar ik ben een sterker en ander persoon nu”, vertelt ze.

15. Welke verhaallijn zou Heidi eruit willen?
“De hele show is oneerlijk ge-edit! Eerlijk, ik heb het meeste van The Hills niet eens bekeken, dus ik heb geen idee wat het wel en wat het niet gehaald heeft tot de show.”

Lees ook: Spencer Pratt en Heidi Montag doen boekje open over The Hills

Bron: Buzzfeed.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook