Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ariana Grande en Pete Davidson uit elkaar

Het stel heeft hun verloving afgebroken. Dat zegt nieuwssite TMZ, die zich baseert op bronnen die dicht bij het koppel staan. Volgens die bronnen hebben Ariana en Pete er dit weekend een punt achter gezet omdat "beide partijen moesten toegeven dat het niet het juiste moment voor ze is om een relatie te hebben". Ze zouden nog steeds van elkaar houden, maar niet op een romantische manier.

Fans van de Ariana hebben nu een inzamelingsactie opgezet voor Pete. Die zal na de breuk met Ariane een plek nodig hebben om te slapen, grappen de mensen achter de GoFundMe-campagne. Anderen vroegen zich af wat er nu gaat gebeuren met Piggy Smalls, het biggetje dat Ariana en Pete onlangs in huis namen. Ook zijn veel fans benieuwd wat er gaat gebeuren met het nummer 'Pete Davidson', dat op Ariana's nieuwe album zou verschijnen.

Drake praat voor het eerst over zoon

Het zoontje van Drake is een "prachtig jongetje" met "bizar blauwe ogen". Dat vertelde de zanger dit weekend in het HBO-programma The Shop. Het was de eerste keer dat de muzikant in een interview openlijk sprak over de eenjarige Adonis.Het jongetje werd geboren uit een korte affaire van de Canadees met voormalig pornoster Sophie Brussaux. Op zijn album Scorpion rapt hij dat hij de moeder van zijn zoon maar twee keer had ontmoet toen zij zwanger bleek. In eerste instantie ontkenden woordvoerders van Drake dat hij de vader was van het kind, maar na een vaderschapstest na de geboorte van Adonis bleek het jongetje wel degelijk van hem.

In het interview besprak de muzikant ook zijn relatie met de moeder van zijn kind. "Ik ben een alleenstaande vader die nog leert te communiceren met een vrouw met wie ik maar een paar momenten heb gekend. Ik wil mijn zoon kunnen uitleggen wat er is gebeurd. Het is absoluut niet mijn bedoeling dat hij niet van zijn moeder houdt en ik wil niet dat de wereld boos is op haar. We zitten samen in deze situatie en zijn allebei verantwoordelijk."

Ook zoon Pamela Anderson in The Hills

Brandon Lee, de zoon van Pamela Anderson en Tommy Lee, heeft een rol in de reboot van The Hills. Dat meldt New York Post. De 22-jarige zou op het moment de laatste contractbesprekingen voeren met MTV, dat The Hills: New Beginnings gaat uitzenden. Brandon kwam eerder dit jaar een aantal keer in het nieuws vanwege de ruzie met zijn vader. Afgelopen maart kwam het tot een handgemeen tussen de Mötley Crüe-drummer en zijn zoon. Tommy beweert dat hij is aangevallen door Brandon, die volhoudt dat het zelfverdediging was.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty