Grote zorgen om Teen Mom’s Catelynn en Tyler

Al maanden leven Teen Mom fans mee met Catelynn Lowell en Tyler Baltierra. In eerste instantie leken ze het droomko...

Lees ook

Al maanden leven Teen Mom fans mee met Catelynn Lowell en Tyler Baltierra. In eerste instantie leken ze het droomkoppel van de show, totdat Catelynn vorig jaar aan In Touch Weekly onthulde dat ze lijdt aan een postnatale depressie. Ook Tyler deed onlangs een boekje open over zijn problemen. Nu lijkt het alleen maar bergafwaarts te gaan…

“Pray for my wife”

Tyler heeft een mysterieuze Tweet geplaatst waarin hij zijn volgers vraagt om voor Catelynn te bidden. “Alsjeblieft, bid voor mijn vrouw”, schrijft hij, gevolgd door: “In goede of slechte tijden, bij ziekte en in gezondheid… Ik zal NOOIT stoppen met vechten voor mijn vrouw. Noem haar in je gebeden… Dank je.”

Ook Catelynn stuurde mysterieuze Tweets de wereld in die zouden duiden op een serieus probleem. “Voor iedereen die denkt dat ik zo ‘sterk’ ben, dat ben ik niet… Op een dag zullen jullie weten waarom. Ik kan ook erg zwak zijn…”, gevolgd door: “Jullie hebben GEEN IDEE hoeveel jullie mij kunnen helpen”, waarmee ze haar fans wil bedanken voor alle steun.

Door de postnatale depressie van Catelynn en eerdere zelfmoordpogingen van Tyler, vrezen fans dat zich iets ernstigs heeft afgespeeld in huize Baltierra.

Zelfdoding

Tijdens de grote finale van Teen Mom OG gaf Catelynn in tranen toe dat ze na de geboorte van haar tweede dochter Novalee Reign vaak dacht aan zelfdoding. “Het is moeilijk. Ik heb helemaal nergens zin in en ik kan niet eens voor mezelf zorgen, zowel emotioneel als fysiek niet”, vertelde ze aan Dr. Drew.

Ze herinnerde zich dat er suïcidale gedachten door haar hoofd spookten. “Ik weet nog dat ik in de badkuip zat en dacht: ‘Ik wil niet langer wakker worden en me zo voelen. Ik maak er nu een eind aan.’” Catelynn gaf toen aan dat ze voorgeschreven antidepressiva neemt, maar dat de échte steun van haar man Tyler komt.

Lees ook: De verloofde van Teen Mom’s Amber flink onder vuur bij Amerikaanse media

Bron: Usmagazine.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook