De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Marijke Helwegen, is that you?

Kylie Jenners laatste fotoshoot houdt de gemoederen weer bezig. Er wordt wel vaker gezegd dat de 18-jarige onherkenbaar is, maar deze foto’s slaan alles. Deze keer verruilde ze haar donkere lokken voor een plastic roze coupe en werden zowel haar ogen als haar lippen onder handen genomen. Was Marijke Helwegen soms de onverwachte inspiratiebron voor deze shoot?

Kourtney showt billen

Normaal gesproken is het Kim Kardashian die het internet ‘breekt’ met haar beruchte bilpartij, maar dit keer is het de beurt aan een andere telg uit de Kardashian-clan. Zonnebadend in een bikini met luipaardmotief is de 36-jarige Kourtney op Instagram te bewonderen.

Khloé durft haar scheiding niet door te zetten
Khloé Kardashian wil nu haar ex Lamar Odom weer een beetje opgeknapt is liefst zo snel mogelijk hun scheiding afronden. De realityster vreest echter dat de geschiedenis zich zal herhalen, zeggen ingewijden tegen TMZ. Volgens de bronnen is Khloé de pogingen om Lamar in een afkickkliniek te krijgen inmiddels zat en wil ze de scheiding definitief maken. Ze is echter bang dat hij zich zonder haar hulp weer in de problemen stort met alle gevolgen van dien.

Lamar werd in oktober bewusteloos aangetroffen in een bordeel na een overdosis drugs. Khloé blies daarna de echtscheiding met de sporter af zodat ze zeggenschap had over de medische beslissingen. Mede dankzij de zorg van Khloé gaat het steeds beter Lamar, al kampt hij nog steeds met een alcoholprobleem. De voormalig basketballer wil zich daar echter niet voor laten behandelen.

Bron: Telegraaf, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook