‘Ruzie tussen Yolanthe en zus loopt hoog op’

Al twee jaar lang hebben Yolanthe en haar zus Rebecca ruzie over de erfenis van hun vader, Xavier Cabau. Hoewel het er o...

Lees ook

Al twee jaar lang hebben Yolanthe en haar zus Rebecca ruzie over de erfenis van hun vader, Xavier Cabau. Hoewel het er onlangs op leek dat er een einde aan de ruzie kwam, lijkt het nu juist weer erger te worden, meent RTL.

Rechtszaak

De zussen hebben al lange tijd een meningsverschil over het huis van hun overleden vader Xavier. Hij overleed in 2007 en liet een grote villa achter op Ibiza. Wesley en Yolanthe knapten het pand helemaal op, maar daar was Rebecca het niet mee eens. Zij vindt dat zij geen recht hadden op de erfenis. Omdat de dames er onderling niet uitkomen, zou er volgens RTL nu zelfs een rechtszaak gaande zijn.

Rebecca wilde tegenover Shownieuws geen commentaar over een mogelijke rechtszaak, maar hoopt wel dat de problemen snel opgelost zijn.

Familieruzie

Yolanthe en Rebecca hebben al een tijd geen contact met elkaar en ze heeft dan ook nog geen kennis gemaakt met Xess Xava. Maar ook met de rest van de familie zoals haar moeder en andere zussen heeft Rebecca geen goed contact meer, laat ze weten.

Laten we hopen dat alles snel weer goed is tussen de zussen!

Zie ook: Yolanthe back in shape na bevalling

Bron: Shownieuws, RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook