Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Adv: Blonde #1 Dit is de beste blondtint voor stoere chicks

Summers coming! Behalve een nieuwe garderobe is een zomerse coupe ook een must. Zeker nu er zóveel verschillende so...

Adv: Blonde #1 Dit is de beste blondtint voor stoere chicks

Summers coming! Behalve een nieuwe garderobe is een zomerse coupe ook een must. Zeker nu er zóveel verschillende soorten blond zijn. Asblond, balayage, honingblond, highlights, platinum of zelfs pastel blond; voor iedere stijl is er een perfecte match. Maar voor welke ga je? L'Oréal Professionnel to the rescue! Zij laten je de komende weken de mooiste blond trends van het moment zien én helpen je te kiezen welke het beste bij jou past.

Pastel Rebel Blonde

Het zonnetje schijnt en het festival-seizoen is van start. Wil je nét even iets anders dan 'gewoon' blond? Listen up! Pastel Rebel Blonde is jou waarschijnlijk op het lijf geschreven. Checklist: Je houdt ervan om net even anders te zijn dan de rest en zult altijd van binnen een rebel blijven. Let your wild side shine is dan ook jouw levensmotto. Wil je het zeker weten? Doe dan hier de blond-test.

De technieken die bij dit type blond horen, zijn pastel en rosé goud. Maar zelf een flesje verf door je haar halen kan link zijn, want de expertise van een specialist is cruciaal voor mooi blond. Laat deze look daarom verzorgen door een Blond Specialist bij jou in de buurt. Neem snel een kijkje op mijnzomerblond.nl.

Just like Amanda van Effrink

It-girl Amanda heeft zich voor haar Pastel Rebel Blonde kapsel onder handen laten nemen door Renske Dirven van Kinki Kappers. Creative Director Mark Melief legt uit: "Het verschil tussen amateur blond en professioneel blond wordt steeds groter, omdat de kapper blijft trainen en de specialist is. Het geven van diepte met verschillende tinten blond geven een extra dementie aan de totale coupe."

Waarom Pastel Rebel Blonde volgens hem zo goed bij Amanda past? "Als je de eerste indruk om kan zetten naar de karakter van de kleur bij Amanda, dan mag het stijlvol en kleurijk zijn. Duidelijk een eigen identiteit wat terug mag komen in de keuze van de kleur. Tevens houden we rekening met het makkelijk kunnen veranderen van kleur, omdat stilstaan bij één kleur per jaar niet bij Amanda past. De accent-verschillen in de haarkleur maken deze spannend en geven diepte aan het totaalbeeld"

Met de Blonde Rescue Kit (bestaande uit de Silver Shampoo, Vitamino-AOX Color Corrector Blondes en Shine Blonde Shampoo) weet je zeker dat jouw blond eindeloos lang mooi blond blijft.

Bijpassende make-up & kleding

Zie jij jezelf ook wel met een Pastel Rebel Blonde coupe? Maak je look dan compleet met bijpassende make-up en kleding. Denk aan mooie strakke wenkbrauwen en krachtige wimpers, maar om de look niet te hard te maken ook rozige wangen en kleurrijke lippen.

Om het lekker stoer te houden zijn trends met leer, jeans, studs en band-shirts de perfecte finishing touch.

Eerst proberen?

Wil je eerst zeker weten of dit echt jouw look is? Heb jij even geluk: dat kan namelijk binnen een handomdraai met de Style My Hair app. Hiermee kun je de nieuwste hairdo's uitproberen. Handig!