Toen & nu: Laura Ponticorvo

Je kent Laura Ponticorvo waarschijnlijk van haar deelname aan het programma Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde in 2...

Lees ook

Je kent Laura Ponticorvo waarschijnlijk van haar deelname aan het programma Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde in 2012. Maar wat doet ze nu? En is ze veel veranderd?

Huwelijk

In het programma werd Laura gekoppeld aan een man die in alle opzichten haar tegenpool was. Ze moest haar familie ervan overtuigen dat ze met deze man verloofd was en binnen twee weken ging trouwen. En guess what: het lukte! Ze won 50.000 euro, waarvan de helft voor haar familie was.

Inmiddels heeft ze wel de man van haar dromen gevonden en afgelopen maand onthulde ze voor het eerst wie de man was met wie ze een relatie had, Ryan. Ze zijn dagelijks bij elkaar en hopen in de toekomst samen te gaan wonen. Sterker nog: “Er gaat geen dag voorbij dat we niet bij elkaar zijn. Met deze man hoop ik oud te worden”, vertelde ze aan Story.

Zelfs trouwen kwam aan bod. “Als Ryan mij vraagt, zeg ik zeker ja. Dan wil ik een bijzondere bruiloft met een erg leuk feest.”

Ice Princess

Een jaar na Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde, in 2013, deed Laura mee aan Sterren Dansen op het IJs. Er ontstond ophef over haar deelname, omdat ze al ervaring had met schaatsen. Toch eindige ze als tweede.

Vervolgens zagen we haar in het MTV programma Because I Am A Girl: Knock-Out. Samen met drie andere dames vocht ze voor de rechten van meisjes in ontwikkelingslanden in de boksring! Ze ving letterlijk en figuurlijk klappen op voor de meisjes.

In 2015 was ze te zien in het programma Shopping Queens, waarin ze met vier andere vrouwen de strijd met elkaar aan moesten voor de titel ‘Shopping Queen’ door voor een speciale gelegenheid een bijpassende outfit te scoren met een bepaald bedrag.

Vlogger

Waar de meeste meiden haar vandaag de dag van kennen is YouTube. Laura is inmiddels een bekende Nederlandse vlogger met ruim 70.000 abonnees op haar YouTube kanaal. Van de leukste feestjes en events tot de beste beautytips. Lekker bezig!

Qua uiterlijk is de brunette niet veel veranderd. Behalve die prachtige bos haar dan, wauw! Benieuwd? Check snel onderstaande foto’s!

Laatste nieuws

Zie ook