Huh: gaat Monica Geuze alweer verhuizen?

'Als we iets beters tegenkomen, dan gaan we dat doen.'

Monica Geuze verhuisde zo'n twee maanden geleden met partner Robbert naar een stulpje in de binnenstad van Amsterdam. Maarre, het lijkt erop dat dit niet de plek is waar de twee jaren zullen wonen. Zo laat Monica in de podcast Geuze & Gorgels weten alweer op zoek te zijn naar een nieuw huis.

De toekomst

In de nieuwste podcast van Geuze & Gorgels gaan Monica en Kaj Gorgels met elkaar in gesprek over de toekomst. Zo bespreken de twee onder andere met elkaar of ze veel bezig zijn met hun toekomstplannen. “Ik denk helemaal niet na over de toekomst. Ik leef van dag tot dag”, deelt Kaj. “Ik ook”, stelt Monica.

Monica geeft vervolgens aan dat haar huidige huis niet de plek is waar ze jaren wil blijven wonen. “Zeker niet”, deelt ze met Kaj. “We zijn al bezig met het zoeken naar nieuwe huizen”, stelt de presentatrice. “We kijken gewoon elke dag op Funda om te kijken of er iets is wat leuker is.”

Opnieuw verhuizen

“We zijn totaal niet gebonden aan die plek. Als we iets beters tegenkomen, dan gaan we dat doen”, gaat Monica verder.

Kaj vraagt vervolgens of Monica dan meteen alweer zou willen verhuizen. “Liever niet, maar als ik daar een nog fijnere woning voor terugkrijg, dan wel”, reageert Monica. “Oh, wat absurd. Ik vind verhuizingen redelijk stressvol”, stelt Kaj. “Ik was er niet tijdens de verhuizing”, lacht Monica vervolgens.

Bron: Geuze & Gorgels, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws