Outfit Roxeanne Hazes gesprek van de dag

Gisteravond stond RTL Late Night in het teken van Hazes, die gisteren 65 jaar zou zijn geworden. Roxeanne Hazes schoof a...

Lees ook

Gisteravond stond RTL Late Night in het teken van Hazes, die gisteren 65 jaar zou zijn geworden. Roxeanne Hazes schoof aan bij Humberto Tan en bracht het nummer Bloed, Zweet en Tranen van haar vader ten gehore. Maar waar het op social media vooral over ging, was haar outfit.

Bloot

Roxeanne liet niet veel aan de verbeelding over. Ze had voor de gelegenheid een doorschijnend zwart bloesje uit de kast getrokken, die ze zonder bh droeg. Sexy! Daarnaast draagt de zangeres al een tijdje een roze pruik. Een opvallende verschijning dus. Vooral op Twitter stroomden de reacties binnen. “Heeft iemand al een grap gemaakt over de kleine jongen(s) van Roxeanne Hazes?” en ” My Little Pony zingt Hazes… Zonder bh”, zijn slechts een greep uit de comments.

Roxeanne heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze blij is met haar uiterlijk en zich er niet voor schaamt dat ze moeder natuur een handje heeft geholpen. Eerder deze week sprak ze open over haar lichaam en plastische ingrepen. Meer lees je hier.

Vaderfiguur

Aan tafel bij Humberto besprak Rox ook uitgebreid het gemis van haar vader André. “Wij als gezin hebben nog geen seconde gehad om te rouwen. Maar misschien is dat ook onze manier om over het verdriet heen te komen. We hebben nog zó het idee dat papa altijd bij ons is. Voor ons is hij niet weg”, vertelde ze.

Maar ze merkt wel dat hoe ouder ze wordt, hoe meer ze hem mist. Ik merk echt dat ik het er moeilijk mee begin te krijgen, dat ik geen vader heb. Ik ben heel erg op zoek naar hem, dat merk ik echt”, legde ze uit. “Ik was elf toen mijn vader overleed, toen had ik geen vragen aan mijn vader. Ik ben nu 23 en heb ze wel.”

Lees ook: Is dit de échte reden van de Hazes familie-ruzie?

Bron: Veronicia, RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook