Bibi Breijman reageert op zwangerschapsgeruchten

Na het Oh, Oh Cherso-avontuur is Bibi – Kaboutertje - Breijman aan het vloggen geslagen. De 25-jarige deelt dagelijks vi...

Lees ook

Na het Oh, Oh Cherso-avontuur is Bibi – Kaboutertje – Breijman aan het vloggen geslagen. De 25-jarige deelt dagelijks video’s op YouTube over haar leven en is behoorlijk actief op SnapChat. De oplettende kijkers merkten onlangs iets heel bijzonders op op het laatstgenoemde.

Zwanger

Bibi vierde haar verjaardag en maakte daar uiteraard een vlog over. Ook ging ze in op de zorgen over haar gezondheid, want eerder kwam naar buiten dat ze oververmoeid was. Maar dat Bibi niet zo lekker in haar vel zat, had volgens haar kijkers een heel andere reden: volgens hen had ze een bun in the oven. In de reacties onder de video werd volop gespeculeerd en een aantal kijkers zagen dat ze een foto van babykleertjes en een echo had gepost op SnapChat. Nu laat Bibi in een nieuwe video weten dat alle commotie een groot misverstand is geweest.

Misverstand

“Er is namelijk een misverstand ontstaan met iets wat ik totaal niet zo heb bedoeld”, begint ze. “Ik ben zelf niet in verwachting, maar iemand die als een zus is voor mij wel. Het is niet de zus [van mijn vriend] Noël, dat werd heel veel gespeculeerd. Degene om wie het gaat, ik weet niet of het al all the way bekend mag worden dus ik heb er verder niet al te veel over gezegd.” En de babykleertjes? Dat was enkel een cadeau voor haar vriendin. Wel geeft ze aan dat ze weldegelijk een kinderwens heeft. “Het lijkt me wel heel leuk, maar ik denk nu, dit jaar, nog niet. Ik ben nu net 25 geworden dus ik vind dat ik er nu wel een beetje de leeftijd naar krijg, maar ik word eerst dus even lekker tante.”

Bron: YouTube, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook