Zien: De eerste beelden van de TommyXGigi collectie

Ontwerper Tommy Hilfiger is dol op supermodel Gigi Hadid. Zo was ze eerder dé ster van zijn modeshows en...

Ontwerper Tommy Hilfiger is dol op supermodel Gigi Hadid. Zo was ze eerder dé ster van zijn modeshows en werd ze aangewezen als internationale ambassadeur voor het merk. Extra leuk: dat ze een eigen kledinglijn voor het populaire label heeft ontworpen. En laten wij nou een voorproefje voor je hebben!

TommyXGigi

Het topmodel ging samen met de ontwerper aan de slag met als resultaat de TommyXGigi collectie. Deze capsulecollectie bestaat uit sportkleding, schoenen, accessoires (waaronder zonnebrillen en horloges) én een parfum, THE GIRL. De collectie is een eerbetoon aan de unieke en moderne stijl van Gigi in combinatie met het kenmerkende ‘classic American cool‘ van Hilfiger.

Wat we dan kunnen verwachten? Sailor, sailor en nog meer sailor. Maar wel met een stoere en sporty, maar ook sexy en vrouwelijke touch. Van prachtige gebreide stuks en klassieke jassen tot leren items en faux fur jasjes. Maar ook mooie basics met bijzondere details, zoals knopen en marine badges.

Wanneer?

Sta jij ook al te popelen om de items in te slaan? Dan moet je nog héél eventjes geduld hebben; de collectie is vanaf 1 september 2016 verkrijgbaar op tommy.com en vanaf 10 september 2016 in geselecteerde Tommy Hilfiger winkels. Het goede nieuws? Je kunt de collectie hieronder wél alvast bekijken. Enne… Je kunt ook de héle collectie winnen! Hier doe je mee.

Lees ook: Groot nieuws voor Gigi Hadid en Zayn Malik

Beeld: Tommy Hilfiger

@gallery(1012265)

Laatste nieuws