Heleen van Rooyen doet onthulling over ouders van vriend

Schrijfster Heleen van Royen is vanavond te gast in Linda's Zomerweek. Daar praat ze openhartig over haar relatie met de...

Lees ook

Schrijfster Heleen van Royen is vanavond te gast in Linda’s Zomerweek. Daar praat ze openhartig over haar relatie met de 22 jaar jongere Bart Meeldijk én doet ze een onthulling over zijn ouders.

Fling

Van Royen en Bart leerden elkaar kennen via Twitter. Wat begon als een fling, werd een serieuze relatie en binnenkort stappen de twee zelfs in het huwelijksbootje. “Ik was een beetje naïef, van: hij is vrijgezel, ik ben vrijgezel en we hebben het hartstikke leuk samen. En hij is zeker niet minderjarig, gelukkig.”

Ze hadden dan ook niet verwacht dat ze verliefd zouden worden. “Het was voor ons beiden in het begin niet van: dit wordt een relatie. Het was gewoon echt wel lang leve de lol.”

Idioot

Niet iedereen stond te springen toen ze toch een relatie kregen. “Mijn kinderen vonden het natuurlijk idioot. Die hadden het er moeilijk mee”, vertelt ze. Maar zijn ouders vonden het al helemaal verschrikkelijk. “Zijn ouders kregen een hartverzakking. Die hadden net Google ontdekt….”

“Ah, Google Heleen van Royen”, grapt Linda, waarop Heleen antwoordt: “Ja, dat moet je niet doen! Niet mij Googelen. Die wisten echt niet wie ik was en het zijn hele nette mensen…” Tja, daar heeft ze natuurlijk een punt. Heleen is een pro in het maken van selfies en schaamt zich niet voor een beetje bloot. Van een bikini kiekje tot compleet naakt. No biggie voor haar.

Verliefd & verloofd

Hoewel ze elkaar binnenkort het jawoord geven, zit een gezin er niet in. “We zijn nu heel gelukkig samen, maar we gaan geen gezin stichten.” Bang om hem te verliezen is ze niet: “Ik ben niet zo van: jij bent van mij. Als ik tien prachtige jaren met hem heb, prima”, liet ze eerder al weten in een interview. “Natuurlijk kan hij verliefd worden op iemand die jonger is. Er kan altijd een kink in de kabel komen, maar ik weet niet of het gevaar groter is omdat ik ouder ben.” Samen lieten ze een jaar geleden een liefdestattoo zetten. De foto zie je hier.

Heleen was eerder getrouwd met presentator Ton van Royen, met wie ze twee kinderen heeft. Samen verhuisden ze naar Portugal om daar samen met hun kinderen Olivia en Sam te gaan wonen. De twee hebben nooit onder stoelen of banken geschoven een open relatie te hebben, maar dat bleek toch niet te werken. Het stel ging in 2012 uit elkaar.

Bron: RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook