Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Doutzen krijgt eigen postzegels

Doutzen Kroes heeft al heel wat tijdschriftcovers gesierd, maar binnenkort is de Friese schone ook te zien op een velletje postzegels. Doutzen licht op Instagram alvast een tipje van de sluier op. Ze plaatste geen tekst bij het allereerste zegeltje, maar hield het mysterieus met alleen een emoji van een brief die verzegeld is met een hartje. Volgens PostNL wordt maandag de rest van het velletje onthuld.

Lindsay Lohan verkoopt trouwring

Lindsay Lohan overweegt haar trouwring te verkopen, meldt Page Six op basis van bronnen. De 30-jarige Mean Girls-actrice zou krap bij kas zitten na de breuk met haar verloofde, de Russische miljonair Egor Tarabasov. Maar Lindsay heeft een appeltje voor de dorst: haar diamanten trouwring. Naar verluidt kostte de ring Tarabasov driehonderdduizend euro. "Ze kan die ring zeker voor vijftigduizend euro verpanden", aldus een insider.

Bronnen rondom Tabarasov vertellen dat de financiën van de Rus er ook niet florissant voorstaan. Zijn vermogende ouders zouden zijn toelage inmiddels hebben bevroren en willen dat hij een rustig Russisch meisje zoekt. Lindsay is nog steeds op reis om bij te komen van de breuk. Haar vader, Michael Lohan, hoopt dat ze snel weer gelukkig wordt in de liefde: "Met een lieve, normale en nuchtere jongen", aldus vader Lohan.

Usher krijgt ster op Walk of Fame

Usher heeft woensdag eindelijk zijn ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. De zanger gaf de eer aan zijn fans: "Dankzij jullie schittert deze ster hier.” De 37-jarige bedankte de aanwezige fans, zijn familie en vrienden: "Ik vier dit niet alleen voor mezelf. Ik vier dit met de mensen die in me hebben geïnvesteerd, zij die me steunden in moeilijke tijden", aldus de achtvoudige winnaar van een Grammy Award. Tijdens zijn soms emotionele toespraak roemde Usher ook muzikanten als Prince, Michael Jackson en James Brown, die volgens de zanger van grote invloed zijn geweest op zijn muziekstijl.

Bron: RTL, ANP, Page Six, Instagram, Beeld: Instagram, Getty