Neuscorrectie van 8 dollar gaat gruwelijk mis

Dat plastische chirurgie soms gruwelijk misgaat, is niet iets nieuws. Maar dat je iets aan je uiterlijk laat doen in de...

Lees ook

Dat plastische chirurgie soms gruwelijk misgaat, is niet iets nieuws. Maar dat je iets aan je uiterlijk laat doen in de hoop erop vooruit te gaan, terwijl je plastisch chirurg er hele andere bedoelingen mee heeft, is een ander verhaal. Het overkwam de 24-jarige Ellowe Alviso uit de Filipijnen.

Eight dollar treatment

Toen Ellowe het aanbod kreeg om voor een laag tarief zijn neus er ‘westers’ uit te laten zien, twijfelde hij geen seconde. Maar dat de behandeling slechts 8 dollar kostte, vraagt natuurlijk om problemen. Toen de neus van de jongen pijn begon te doen, vroeg hij om een controle bij zijn dokter. Wat bleek? De neus was volgespoten met een giftig mengseltje van wax en vaseline, met een infectie als gevolg.

En als je dacht dat het niet erger kon… Toen hij plastisch chirurg vroeg om de helft van zijn medische kosten te betalen, bedreigde ze hem met de dood. Shock!

Halloween monster

“Ik was vroeger een model en ik wilde er alleen maar beter uitzien. Nu zal ik alleen maar werk krijgen bij Halloween feestjes. Ik hoef niet eens een masker te dragen om er als een monster uit te zien.” Ellowe ziet zijn toekomst niet rooskleurig in en heeft dan ook de grote wens om er weer goed uit te zien, zodat hij werk krijgt en zijn familie kan helpen met geld verdienen. Na zeven(!) operaties om de boel te herstellen zal de 24-jarige toch moeten leren leven met een verminkte neus. Het schokkende resultaat bekijk je hier.

Lees ook: Vrouwen met grotere heupen dan Kim Kardashian ontkent plastische chirurgie

Bron: Metro.co.uk, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook