Audrina Patridge deelt schattige beelden van dochtertje

Eind juni beviel Audrina Patridge van een dochter, genaamd Kirra Max Bohan. En hoewel de The Hills-ster regelm...

Lees ook

Eind juni beviel Audrina Patridge van een dochter, genaamd Kirra Max Bohan. En hoewel de The Hills-ster regelmatig een foto deelde van haar enorme babybuik, liet een foto van de kleine spruit lang op zich wachten. Maar sinds de brunette een eerste kiekje van Kirra deelde, is ze niet meer te stoppen. Zo kon de kersverse moeder het ook nu weer niet laten om een aantal schattige beelden van het kleine meisje te delen met haar volgers.

Schattige beelden

Afgelopen week deelde Audrina onder andere een foto en een filmpje van Kirra, die inmiddels 11 weken oud is. Op beide beelden is te zien dat het kleine meisje maar al te graag haar tong uitsteekt naar haar ouders. “Ze steekt altijd haar tong uit”, schrijft de realityster dan ook in het bijschrift. Daarnaast is in het filmpje te zien dat Kirra al flink aan het brabbelen is. Je ziet het onderaan.

Trouwen

Audrina en haar verloofde, BMX-biker Corey Bohan (33), maakten in december bekend dat ze een kindje verwachtten. Vier maanden later vertelden de twee dat het een meisje zou worden. “Ik ben niet zo goed in verrassingen”, vertelde Audrina toentertijd. “Ik belde mijn familie toen ik nog in de echokamer was! Ik moest gewoon meteen foto’s en video’s sturen.” Audrina en Max stappen later dit jaar in het huwelijksbootje. Het belooft een intieme bruiloft te worden met slechts 130 gasten. De realityster heeft geen van haar The Hills-collega’s uitgenodigd.

Lees ook: Lauren Conrad onthult waarom ze altijd haarbanden droeg in The Hills

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook