10 Musthaves voor wijn-liefhebbers

Je hebt mensen die van een glaasje wijn houden en je hebt mensen die de hele fles achterover slaan. En voor dié mensen,...

Je hebt mensen die van een glaasje wijn houden en je hebt mensen die de hele fles achterover slaan. En voor dié mensen, of het nu jezelf is, je beste vriendin of je (schoon)moeder, hebben wij een mooi lijstje met musthaves.

Lekker origineel

Nog op zoek een het perfecte cadeau (voor jezelf)? Een fles Pinot Noir of Sauvignon Blanc is natuurlijk always a good idea. Maar niet heel origineel. Wil jij écht shine pakken? Van onderstaande producten maakt het hart van elke wijnliefhebber een sprongetje. Én ze hebben er langer plezier van. Komen ze:

1. Een wijnflesglas
Ben jij zo iemand die niet genoeg heeft aan één glaasje? Lucky you! Met het wijnflesglas hoef je hem niet telkens bij te vullen. Voor €22,95 is-ie van jou. Hebben? Klik hier.

2. Kittige wijglazen
Drinken doe je in stijl met deze Meow glazen. Je koopt ze voor €19 hier.

3. Drink markers
Hoe irritant is het als je na één glaasje teveel niet meer weet welke van jou is? Dat gebeurt nooit meer met deze grappige markers. Voor €6,67 hebben? Klik hier.

4. Wij van Nederlandse bodem
Alles over smaak, terroir en het succes van de nieuwe wijnmakers, voor de echte kenner (in spé). Je koopt ‘em voor €24,99 hier.

5. But First Wine shirt
But first coffee is zó 2015. Eerst wijn, geen twijfel over mogelijk. Het shirt van Asos koop je voor €36 hier.

6. Wijnkit voor beginners
Zelf wijn maken is zoveel leuker dan een simpele fles. De wijnkit beginners met witte wijn koop je voor €29,50 hier. Rode wijn is er ook.

7. Wine tasting gift set
Vind je een wijnproeferij ietwat duur? Dan neem je toch de DIY kit! Is leuk hoor. Hebben? Voor €21,95 koop je hem hier.

8. Wijnstopper microfoon
Als je na een (paar) glaasjes teveel spontaan gaat zingen, kun je maar beter een microfoon bij de hand hebben. Voor €12,95 is-ie hier te koop.

Laatste nieuws