Wendy van Dijk uit de kleren? Ja hoor!

Als je bij een iemand niet zo snel in de Playboy ziet staan, dan is het Wendy van Dijk wel. Althans, zou je denken. De p...

Als je bij een iemand niet zo snel in de Playboy ziet staan, dan is het Wendy van Dijk wel. Althans, zou je denken. De presentatrice van The Voice of Holland doet nu namelijk wel een hele opmerkelijke uitspraak.

Stemmen

De presentatrice is stemmen aan het verzamelen voor de Zilveren Televizier-Ster. Deze prijs wordt elk jaar uitgeraakt aan de beste presentatrice. Wendy is uiteraard in de race voor deze geweldige prijs, maar ze heeft uiteraard wel genoeg stemmen nodig.

Wendy is altijd welkom!

Ze vraagt iedereen dan ook om op haar te stemmen, inclusief Moordvrouwcollega Thijs Römer. Op haar Twitterbericht reageert hij dan ook met de woorden: “Ja natuurlijk! Jij gaat in de Playboy staan toch als je hem wint?”. De presentatrice én actrice kan de humor er wel van in zien en zegt: “Op zeker. Als Fenna!”. Of dat Wendy zich aan die uitspraak houdt is nog maar de vraag, maar Playboy laat weten dat Wendy meer dan welkom is! De blondine heeft in ieder geval al ervaring als het gaat om een sexy shoot en die deed ze ook nog eens samen met een andere actrice.

Lees ook: Katja Schuurman schittert in super sexy fotoshoot

Bron: Show Beeld: ANP

Laatste nieuws