André Hazes Jr. haalt uit naar zijn moeder

Dat André Hazes Jr. en zijn moeder niet met elkaar door een deur kunnen, is al lange tijd bekend. Zo hoeft Rachel Hazes...

Lees ook

Dat André Hazes Jr. en zijn moeder niet met elkaar door een deur kunnen, is al lange tijd bekend. Zo hoeft Rachel Hazes niet te verwachten dat de band er beter op zal worden na de geboorte van zijn eerste kindje met Monique Westenberg. Dat de twee nog steeds met elkaar in de clinch liggen, wist André Hazes Jr. tijdens de Buma NL Awards nog eens flink te benadrukken.

Dankbetuiging

André mocht gisteravond wel vier Buma NL Awards in zijn zak te steken. Hij viel in de prijzen voor de categorieën Meest Succesvolle Album (Leef), Single Hollands (Leef), Meest gedraaid in de Nederlandse horeca en Meest gestreamde track Hollands (Niet voor lief). Uiteraard had André dit niet zonder de steun en hulp van een aantal mensen bereikt en dus was het tijd voor een bedankje. Zijn moeder kwam echter niet in het rijtje voor. “Normaal gesproken zeg ik: ‘M’n moeder’, maar die sla ik maar even over”, liet André weten.

Familieruzie

Vorig jaar kwam André in de clinch te liggen met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Dit liep zo hoog op dat er definitief een punt werd gezet achter het contact. Het ging mis tussen André en zijn moeder en zus toen hij een relatie kreeg met Monique, die zestien jaar ouder is. Maar dat zou niet alles zijn… De écht reden van de ruzie lees je hier.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook