Nederlandse modellen schitteren in Topshop kerstcampagne

Negen betoverende en upcoming modellen shinen in de nieuwste campagne van Topshops Holiday-collectie. Dri...

Lees ook

Negen betoverende en upcoming modellen shinen in de nieuwste campagne van Topshops Holiday-collectie. Drie van de negen gezichten uit de campagne zijn van Nederlandse bodem.

Meet the models

Dutchies Marjan Jonkman, Kiki Willems en Damaris Goddrie schitteren naast onder andere naast de halfzus van Kate Moss, Lottie Moss, en Victoria’s Secret-model Stella Maxwell in feestelijke kleding in de campagne. “Dit seizoen draait om de individuele spirit van een vouw – ze wil niet langer meer onderdeel zijn van de groep, ze heeft haar eigen stijl. Voor de Holiday campagne wilde ik een nieuwe familie van gezichten laten zien, die stuk voor stuk een eigen soort schoonheid hebben”, vertelt artistiek directeur Kate Phelan over de modellenkeuze.

Van speelse metallic fringed mini dresses en fluwelen co-ords tot stijlvolle rokken en verfijnde, mooie ruches; de Topshop Holiday-collectie is to die for! Bekijk alvast een sneak peek hieronder.

Kiki Willems
Haar doordringende blik en stoere catwalk loop, heeft haar een van de meest herkenbare modellen gemaakt van vandaag. Het woelige, vuurrode haar van het Nederlandse model geeft haar een editorial randje en daarmee is haar verschijning te zien in modebladen over de hele wereld.

Marjan Jonkman
Marjan komt uit een schilderachtig stadje in de provincie Friesland. Haar beachblonde bob en popachtige blauwe ogen geven haar een memorabel gezicht op de catwalk en op de pagina’s van verschillende internationale Vogue edities.

Damaris Goddrie
Haar volle lippen en bob met krullen heeft de aandacht getrokken van modebladen over de hele wereld. De exotische schone staat naast haar fantastische looks ook bekend om haar ontspannen sexy en laidback persoonlijke stijl.

Beeld: Topshop, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook