Dochter die werd misbruikt door ouders staat na 20 jaar oog in oog met moeder

Helaas is niet iedereen gezegend met liefhebbende ouders. De Amerikaanse Amanda werd op 11-jarige leeftijd meerdere male...

Lees ook

Helaas is niet iedereen gezegend met liefhebbende ouders. De Amerikaanse Amanda werd op 11-jarige leeftijd meerdere malen misbruikt door beide ouders. Nu, 20 jaar later, staat ze bij Dr. Phil voor het eerst oog in oog met haar moeder.

Misbruik

Twee jaar lang werd de inmiddels 31-jarige Amanda misbruikt door haar ouders Jim en Justine. De twee werden beiden veroordeeld tot 20 jaar cel, maar kwamen allebei vervroegd vrij. “Jim had ontdekt hoeveel geld er te verdienen was met kinderpornografie. Hij verplichtte mij ook om mee te doen. Hij vond het beter dat ze het begrip ‘seks’ zou leren kennen via iemand die haar echt graag zag. Ik heb drie maanden lang geweigerd, maar uiteindelijk gaf ik toch toe. Als ik kon, zou ik de tijd terugdraaien. Ik haat mezelf voor wat ik gedaan heb”, vertelt Justine over de periode dat ze haar dochter misbruikte.

Bergafwaarts

Toch gelooft Amanda niet zo in haar moeders ‘onschuld’. “Justine had voor mijn ogen seks met mijn vader, daarmee wilde ze aantonen hoe ‘lekker’ het aanvoelde”. Ze kan het dan ook moeilijk bevatten dat haar ouders weer op vrije voeten zijn. “Er bestaan video’s waarop duidelijk te zien is dat het niet tegen haar zin gebeurde. Ik heb de grootste moeite van de wereld om haar geen kwaad toe te wensen.”

Na al die heftige gebeurtenissen is het ook niet zo raar dat het al snel bergafwaarts ging met Amanda. Zo dook ze naar eigen zeggen met iedereen het bed in en stortte zich op alcohol en drugs. Ook vader Jim heeft bij Dr. Phil in de stoel gezeten. “Na de eerste keer voelde ik me niet schuldig. Justine wil nu het slachtoffer uithangen, maar ze liegt. Ze was maar al te graag bereid om mee te doen”, aldus Jim.

Lees ook: Heftig: De 14-jarige Riza werd misbruikt door haar vader en raakte zwanger

Bron: HLN.be Beeld: YouTube, Istock

Laatste nieuws

Zie ook