Sofia Richie praat voor het eerst over relatie met Justin Bieber

Sofia Richie werd een tijd lang aan de zijde van Justin Bieber gespot, maar het sprookje werd eind september uit he...

Sofia Richie werd een tijd lang aan de zijde van Justin Bieber gespot, maar het sprookje werd eind september uit het niets beëindigd. De zanger en Sofia hielden hun kaken stijf op elkaar, maar aan Billboard laat de dochter van Lionel Richie nu toch het één en ander los over de vermeende relatie.

Bijzonder

Het model vertelt aan het tijdschrift dat ze een bijzondere relatie had met de wereldster. “Justin is een super fijn persoon om mee te praten en dat is best zeldzaam in Los Angeles.” Het stel had dan ook weinig privacy en werd dagelijks door paparazzi achterna gezeten. Voor Sofia waren deze taferelen niet geheel onbekend, aangezien haar grote zus vaak genoeg door fotografen werd lastiggevallen. “Ik denk altijd aan Nicole als ik de paparazzi zie. Zij kreeg altijd flink wat kritiek over zich heen, maar reageerde nooit. Het doet me dan ook helemaal niks. Zolang ik maar gelukkig ben”, aldus Sofia.

Negatief

Op social media kreeg de it-girl ook voor het eerst te maken met negatieve reacties. “Een meisje die ik niet eens ken schreef zelfs onder mijn foto ‘Je zou jezelf moeten vermoorden’. Ik moest toen wel reageren.”

Lees ook: Zó ziet het jongere broertje van Nicole Richie er nu uit

Bron: Teen Vogue Beeld: Getty

Laatste nieuws