Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Toen en Nu: Tommy uit Costa!

De film Costa! kwam in 2001 uit en ging over een stel knappe proppers aan de Spaanse kust. Eén van die proppers was...

Toen en Nu: Tommy uit Costa!

De film Costa! kwam in 2001 uit en ging over een stel knappe proppers aan de Spaanse kust. Eén van die proppers was de knappe Tommy. Tommy werd gespeeld door de Vlaamse acteur en presentator Kürt Rogiers. Maar hoe ziet deze knappe kop er nu eigenlijk uit en wat doet hij tegenwoordig?

Carrièretijger

Voor Costa! studeerde Kürt af aan het conservatorium van Gent en speelde hij al in een aantal Vlaamse series. Na Costa! brak hij ook in Nederland door. Na de film behield hij één van de hoofdrollen in de gelijknamige televisieserie op BNN. Daarna deed hij nog wat acteerklussen in zowel Nederland als België en in 2005 werd hij door het magazine Elle uitgeroepen tot "Knapste man van Nederland".

Tegenwoordig

Van 2008 tot 2015 presenteerde hij ook nog dagelijks bij de radiozender Q-music. Sinds 2012 is hij in Vlaanderen weer actief al televisiepresentator en presenteert hij onder andere de quiz Valkuil. De acteur trouwde in 2000 en heeft twee dochtertjes. Benieuwd hoe die leuke propper Tommy er nu uitziet? Zie hieronder beelden van Kürt toen en nu!

Toen

Nu

Lees ook: Zo ziet het 'Tietenlied-meisje' er nu uit

Bron: Wikipedia, Beeld: ANP, Instagram