Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Maria Tailor drie maanden na bevalling weer in shape

Het is ruim drie maanden geleden dat de modeontwerpster beviel van zoon Jean Etiënne. Toch is Maria daarna niet stil blijven zitten. Op haar Instagram laat ze door middel van foto’s zien alweer helemaal in shape te zijn. De moeder van twee, die bekend werd van de serie Modemeisjes met een missie maakt met haar strakke buik indruk bij haar vele volgers. “Supermooie foto. Ik ben jaloers”, “Wat zie je er goed uit” en “Zo snel na de bevalling alweer een platte buik? Ik wil dat ook!” zijn slechts een greep uit de lovende reacties.

Christina Curry bruidsmeisje bij bruiloft Patricia

Patricia Paay trouwde afgelopen november in het geheim met haar grote liefde Robbert Hinfelaar. Er waren slechts een handjevol mensen aanwezig, maar Patricia zou Patricia niet zijn als er niet nog een groot huwelijksfeest plaats zou vinden. De voorbereidingen zijn in volle gang en deze week zijn dan ook de laatste puntjes op de i gezet. Ook is er een speciale rol voor Patricia’s enige dochter Christina weggelegd. Samen met een vriendin zal zij bruidsmeisje zijn.

Rachel Hazes haalt villa uit de verkoop

De weduwe van volkszanger André Hazes krijgt het maar niet voor elkaar om een koper voor haar villa in Almere te vinden. De website bekendeburen.nl meldt dat de woning voor de tweede keer in twee jaar uit de verkoop is gehaald. Voor een woning die een woonoppervlakte van 170 vierkante meter en een eigen aanlegsteiger, zonneterras en een riant dakterras heeft, zou je denken dat er wel interesse zou zijn. Maar ondanks dat Rachel al gezakt is in de prijs, lijkt ze de villa maar niet verkocht te krijgen…

Gordon blij met Kim Feenstra tijdens Alles Mag Op Zondag

In het programma Alles Mag Op Zondag op RTL 4 strijden Gerard Joling en Gordon met hun teams voor de winst van die avond. Deze keer heeft Gordon niemand minder dan model Kim Feenstra in zijn team. Tijdens het onderdeel ‘liplezen’ zegt Gordon tegen presentator Jandino in ieder geval één voordeel te hebben: “Kim is een beetje doof, dus die kan dit heel goed”, vertelt Gordon, waarna hij snel een oefenrondje doet met Kim. En die blijkt inderdaad heel goed te zijn…

Nieuwe piercing voor Roxeanne Hazes

De zangeres liet begin dit jaar al een liefdestattoo met haar nieuwe vriend Erik Zwennes zetten, maar dat was voor Roxeanne blijkbaar niet genoeg. Op een foto van Fred van Leer is namelijk te zien dat de brunette nu ook een glimmend steentje in haar neus heeft.

Caroline Karthaus-Spoor verklapt geslacht baby

Vanochtend maakte de actrice al bekend dat ze in blijde verwachting is van haar eerste kindje. Aan Shownieuws vertelt de zwangere Carolien dat de baby rond juni/juli verwacht wordt. Ook verklappen zij en haar man Jon dat het een jongetje wordt en dat ze het ook al eens zijn over de naam. Maar wat het gaat worden, dat houden de twee liever nog even geheim.

Bron: Beau Monde, RTL Nieuws, Shownieuws, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP