Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian heeft weer last van huidproblemen

The Queen of the Selfies is weer helemaal terug op Instagram en stuurt dan ook weer wat mierzoete foto’s van haar perfect family de wereld in. Toch heeft Kim nog geen selfies gepost en dat zou alles te maken hebben met haar huidziekte psoriasis. De realityster kampt al jarenlang met deze ziekte, waardoor haar huid soms vol zit met rode en zilverwitte plekken. Kim liet gisteren via Twitter weten dat het nu ook op haar gezicht zit. Het is dus nog even wachten op de eerste selfie op Instagram van 2017, maar tot die tijd genieten wij nog even van de schattige foto’s van zoontje Saint.

‘Kendall Jenner en Chandler Parsons zijn weer aan het daten‘

Het model werd afgelopen jaar meerdere malen gelinkt aan rapper A$AP Rocky, maar anno 2017 wordt Kendall toch weer aan iemand anders gelinkt. Zo is ze deze week meerdere malen gespot met haar ‘ex-vriend’ Chandler Parsons en woonde ze ook een basketbalwedstrijd van hem bij. De twee werden in 2014 al eerder aan elkaar gelinkt en zouden elkaar nu weer opnieuw gevonden hebben. Het ziet ernaar uit dat niet alleen oudere zus Khloé een voorkeur voor basketballers heeft.

Carrie Bradshaw grote inspiratiebron voor Kendall Jenner

Met haar verjaardag zag het model Paris Hilton nog als haar grote inspiratiebron, maar dit keer haalde Kendall haar inspiratie uit het style book van Carrie Bradshow uit Sex and the City. Tijdens een basketbalwedstrijd – juist, die van ‘(ex)-vriend’ Chandler Parsons – droeg het Victoria’s Secret model een zwart t-shirt met de tekst Dior Addict. Sarah Jessica Simpsons droeg tijdens haar rol als Carrie in SATC bijna exact hetzelfde shirt en het zou dus zomaar kunnen dat Kendall voor de wedstrijd een paar dvd’s van de populaire serie heeft versleten.

Bron: Harper's Bazaar USA, LOOK, Teen Vogue Beeld: Instagram