HEMA komt met nieuwe beautyproducten

HEMA begint het nieuwe jaar goed. Deze maand introduceert HEMA drie nieuwe beautycollecties om de huid, lippen en handen...

HEMA begint het nieuwe jaar goed. Deze maand introduceert HEMA drie nieuwe beautycollecties om de huid, lippen en handen extra te verzorgen. Perfect voor de koude wintermaanden!

Hello mirror, guess my age – Gezichtsverzorging

HEMA introduceert twee vernieuwde producten binnen de ‘hello mirror guess my age’-lijn; een voedende en verzachtende dagcrème en een voedende gezichtsolie. De vernieuwde dagcrème en de gezichtsolie zijn rijk aan vitamine F forte. Een extra dosis vitamine F forte helpt bij het behouden van een gezonde, jeugdige uitstraling, voedt de huid intensief en helpt de huid glad maken. Daarnaast ondersteunt de voedende en verzachtende gezichtsolie het herstellend vermogen van de huid. De dagcrème en gezichtsolie zijn geschikt voor alle huidtypen. Hello mirror guess my age voedende dagcrème en hello mirror guess my age voedende gezichtsolie kosten allebei €6,50.

Lippies

Schrale en droge lippen is wel het laatste wat je wilt. HEMA komt dan ook met een nieuwe lijn met verzorgende lipproducten, bestaande uit een lip scrub, een verzorgende lip butter en een lip colour enhancer. Voor verzorgde, zachte kissable lippen. Deze zachte en verzorgde lippen beginnen bij een lip scrub, die je het best iedere week gebruikt. De melting lip butter, bestaande uit shea butter en natuurlijk oliën, is vervolgens te gebruiken voor extra verzorgde lippen. De lip butter heet niet voor niets ‘melting lip butter’. Het lipproduct smelt op de lippen waardoor het een glanzende laag en een vleugje kleur achterlaat. De melting lip butter is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: peach, nude, rouge en pink.

Met de lip colour enhancer maak je de lippen helemaal af. Dit nieuwe lipproduct versterkt de natuurlijke kleur van de lippen en geeft een unieke glans. De lip colour enhancer is net als de melting lip butter verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: pink, peach, red en purple. De lip scrub en de lip colour enhancer kosten €4 en de melting lip butter €4,50.

Zachte handen

Tijdens de koude wintermaanden hebben de handen het flink te verduren. Daarom komt HEMA ook met een nieuwe lijn verzorgende handcrèmes. De nieuwe lijn bestaat uit drie verschillende handcrèmes.

De pro age handcrème met meiritage, plant keratin en SPF 10 helpt pigmentvlekjes te verminderen en helpt de elasticiteit van de huid te behouden. De intensief verzorgende handcrème met shea butter en panthenol verzacht de handen en helpt kloofjes en schrale handen te herstellen. De hand- en nagelcrème met plant keratin en SPF 10 houdt de vochtbalans op peil en wordt snel opgenomen zodat de handen zacht en glad aanvoelen. Alle drie de crèmes kosten €2.

Als je nú niet winterproof bent, weten wij het ook niet meer. Dus… Op naar HEMA!

Laatste nieuws