Dermatoloog Kendall Jenner onthult wat je fout doet als je last hebt van acne

Hoewel velen onder ons van alles in huis halen om je gezicht na een lange dag zo schoon mogelijk te krijgen, maar voor v...

Lees ook

Hoewel velen onder ons van alles in huis halen om je gezicht na een lange dag zo schoon mogelijk te krijgen, maar voor vrouwen met huidaandoeningen hebben veel van deze producten vaak weinig zin. Zo ook voor topmodel Kendall Jenner die er geen geheim van maakt problemen te hebben met acne. Toch wist dermatoloog Dr. Kidd haar te helpen.

Washandje

Voor het bekende model is het natuurlijk geen probleem om flink wat geld neer te leggen voor dure behandelingen, maar ook voor iedereen die niet zo diep in de buidel kan tasten heeft de dermatoloog wat tips. Zo vertelt ze dat je bijvoorbeeld nooit je gezicht moet wassen met iets wat schuurt, zoals een washandje. Volgens haar kan je het namelijk gewoon het beste met je handen doen.

Producten

“Ik ontmoet vaak patiënten die veel te veel producten gebruiken die hun huid juist slechter maakt”. Volgens haar moet je er dan ook voor zorgen dat je alleen maar producten in je badkamerkast hebt staan die niet-comedogeen zijn.

Lees ook: Blogger laat acne verdwijnen met simpele truc

Bron: ELLE UK Beeld: YouTube, IStock

Laatste nieuws

Zie ook