Moschino-show in Milaan weet veel aandacht te trekken door aparte creaties

Waar dit moment is iedereen uit de modewereld naar Parijs gevlogen om Paris Fashion Week bij te wonen, zat iedereen vori...

Waar dit moment is iedereen uit de modewereld naar Parijs gevlogen om Paris Fashion Week bij te wonen, zat iedereen vorige week nog in de stad van de pizza en gelato in hartje Milaan. Naast Dolce&Gabbana, Marni en Elisabetta Franchi showde ook Moschino de nieuwste collectie. En die was nogal spraakmakend.

Jurk

Uiteraard liepen de grootste modellen als Kendall Jenner, Romee Strijd, Imaan Hammam en Bella en Gigi Hadid mee. Vooral Gigi kwam tijdens de FW17-show in het nieuws door haar probleempje op de catwalk. Het 21-jarige model bleef met haar schoen in haar jurk hangen en dreigde te gaan vallen. Gelukkig wist het model zich staande te houden en maakte ze haar loopje af alsof er niks aan de hand was.

Toiletrol

Maar naast Gigi’s gestuntel waren de kledingstukken van de Spring SS17-show behoorlijk spraakmakend. Zo liep Imaan met een hele vuilnisbelt op haar jurk gespeld, liep er ander model met een deksel van een vuilnisemmer op haar hoofd en liep weer een ander met een toiletrol om haar arm die als handtas fungeerde. Het Italiaanse designermerk wist weer alle aandacht naar zich toe te trekken en heeft dan ook een spectaculaire show neergezet.

Lees ook: Gigi Hadid gespot in creatie Nederlandse ontwerpster

Een bericht gedeeld door Moschino (@moschino) op

Bron: Brit + Co Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws