De meest gepinde lipgloss op dit moment

Voor al onze vragen over make-up kunnen we te allen tijde bij Pinterest terecht. En dat is fijn, want al die trends zijn...

Voor al onze vragen over make-up kunnen we te allen tijde bij Pinterest terecht. En dat is fijn, want al die trends zijn soms niet bij te houden. Wist jij bijvoorbeeld al dat er een lipgloss is die op dit moment heel Pinterest overneemt? Wij zochten het even voor je uit.

A sparkle of gold

Hoewel we over het algemeen naar de wat natuurlijke tinten grijpen, is er op dit moment maar één kleur die écht telt: goud. Alle make-up lovers slaan op dit moment massaal de Jouer Lip Creme in de kleur Papaye in en wij snappen volkomen waarom deze lipgloss al meer dan 187.000 keer ‘gepind’ is.

Uitverkocht

Vergeet de natuurlijke tinten, vanaf nu wil je alleen nog maar deze gloss op je lippen hebben. En geloof ons, je bent niet de enige. De lipgloss zijn elke keer binnen een mum van tijd compleet uitverkocht. Het vereist dus wel de enige moeite om in het bezit te komen van deze lipgloss, maar dan heb je ook wat!

Mocht je ook nog op zoek zijn naar een blush om je hele look mee af te maken? Klik dan hier voor de meest gepinde blush.

Lees ook: 7x De populairste Pinterest make-up hacks

Een bericht gedeeld door ILDEBOTE (@ildebote) op

Bron: Allure Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws