Trouble in paradise voor Samantha en Michael?

Trouble in paradise voor realitysterren Samantha en Michael? Het huwelijk van de twee zou aan een zijden draadje hangen,...

Trouble in paradise voor realitysterren Samantha en Michael? Het huwelijk van de twee zou aan een zijden draadje hangen, zo meldt Privé.

Daar is de deur

Het weekblad laat weten dat Michael sinds deze maand weer in Spanje vertoeft en dat Samantha samen met hun twee kinderen, Angelina en Milano, hier in Scheveningen zit. Volgens een insider zou Michael het onlangs ook erg gezellig hebben gehad met een meisje uit Rotterdam, waarna Samantha hem de deur zou hebben gewezen.

Intiem

Michael werd intiem gespot met de vrouw, die luistert naar de naam Kimberly, in een café in Amsterdam. De spierbundel zou tegen een ooggetuige hebben gezegd: ‘Dit is Kimberly, de nieuwe Samantha, we zijn een setje.’ Michael zou niet alleen met Kimberly gedanst hebben; de twee zouden ook gezoend hebben. Zelf spreekt de realityster dit gerucht tegen. Het nieuws is Samantha ook niet ontgaan. ‘Kimberly is een dik varken en totaal geen concurrent voor mij’, aldus de blondine.

Woorden

Shownieuws vroeg Michael om een reactie op het akkefietje: “Er is wel een woordje over gewisseld, dat was niet leuk, maar het is niet zo dat ons huwelijk kapot is.”

Lees ook: De transformatie van Michael van der Plas

Bron: Shownieuws, Privé, beeld: ANP

Laatste nieuws