Michael van der Plas: ‘Ik weet zeker dat ik niet met haar heb gezoend’

Er werd al geruime tijd gespeculeerd dat het niet goed ging tussen realitysterren Samantha "Barbie" en Michael van...

Er werd al geruime tijd gespeculeerd dat het niet goed ging tussen realitysterren Samantha “Barbie” en Michael van der Plas. Gisteren kwam het hoge woord er eindelijk uit; hun huwelijk is gestrand. Of is er toch nog hoop?

Hoop

Michael komt vandaag terug in Nederland om zijn vrouw te verrassen. Hoewel ze gisteren vol overtuiging bekendmaakten te gaan scheiden, denkt Michael dat er misschien wel een kans is dat ze weer bij elkaar komen. “We hebben een rustpauze. Misschien gaan we wel uit elkaar, misschien gaan we niet uit elkaar. Dat weet ik niet”, zegt hij tegen Shownieuws. “Maar je trouwt niet om te scheiden. Samantha heeft een hele grote mond, maar een heel klein hartje. Alleen die grote mond kan wel eens hard aankomen. ’t Is gewoon een goed mens!”

Lijmen

Ook manager Jake denk dat er een kans bestaat dat het nog goedkomt, al gaat dat wel een moeilijke klus worden. “Hij ontkent dat er echt iets is gebeurd, maar de roddel en achterklap is snel gemaakt. Zij maakt zich grote zorgen. Maar: waar er twee kijf hebben, hebben er twee schuld. Het is misschien de prijs van de roem. Ze verdienen aan hun bekendheid, maar de privacy is ver te zoeken. Alles gaat een eigen leven leiden. En dat is misschien niet handig als je twee jonge kinderen hebt om op te voeden”, zegt hij. “Ik wil ze zo snel mogelijk met z’n tweeën aan tafel. Ga er alles aan doen om de boel te redden. Ik heb de breuk sneller gelijmd dan dat Nederland een nieuw kabinet heeft.”

Andere vrouw

Er zijn verschillende redenen dat het huwelijk van de realitysterren op de klippen is gelopen, waaronder een andere vrouw. Volgens een insider zou Michael het onlangs erg gezellig hebben gehad met een meisje uit Rotterdam, waarna Samantha hem de deur zou hebben gewezen. “Maar voor de rest is er niks gebeurd”, beweert hij. “Misschien was ik die avond wel dronken, maar ik weet zeker dat ik niet met haar heb gezoend.”

Daarna besloten de twee gescheiden van elkaar leven. Michael vertrok naar Spanje voor een nieuw zomerseizoen in zijn feestcafé in Torremolinos en Barbie bleef achter in Nederland. “Wat moet ze daar? Ergens gaan zitten met haar kinderen en een satelliet-tv? Ze vindt het geen plaats om haar kinderen op te laten groeien. In Duindorp voelt ze zich thuis, daar heeft ze haar familie zitten. Ze is niet van plan om achter hem aan te reizen”, aldus Jake.

Lees ook: Het nieuwe kapsel van Barbie

Beeld: ANP

Laatste nieuws