Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Yolanthe Sneijder-Cabau kliedert er op los

De tv-presentatrice doet niet zo moeilijk over wat geklieder met haar zoontje. Samen zijn de twee flink in de weer geweest met een zwarte viltstift en ze zitten dan ook allebei helemaal onder. Wie denkt dat dit een paar krabbeltjes zijn, heeft het goed mis. De brunette heeft zowel zichzelf als haar zoon onder getekend met liefdes- en vredesboodschappen. De kleine Xess Xava lijkt het aan zijn lach te zien allemaal wel prima te vinden.

Johnny de Mol heeft speciale date bij De Smurfen en het Verloren Dorp

Tussen de optredens bij Holland Zing Hazes piept Johnny er even tussenuit om wat te relaxen. De presentator ging vanmiddag naar de Pathé Arena en had daar wel een heel bijzonder persoon aan zijn arm. Zijn liefje Anouk moest thuis blijven, want Johnny had niemand minder dan Smurfin aan de haak geslagen als zijn date. Op Instagram postte die een foto van de twee en volgens zijn hashtags neemt die de blauwe beauty maar al te graag mee naar huis. Uitkijken dus, Anouk!

Fred van Leer onthult sokkengeheim tijdens interview met Qmusic

Wanneer de sterrenstylist tijdens een interview met Mattie Valk en tijdelijke co-host John over Mattie’s sokkendrama begint, moet de tv-presentator zelf ook wat bekennen. “Sokken zijn voor mij heilig. Ik hou niet van Happy Socks, maar ik hou wel van sokken die matchen”. Wanneer Mattie, die zelf nog weleens twee verschillende sokken aantrekt, aan Fred vraagt hoe hij ze dan uit elkaar houdt in de was, krijgt hij een wel heel verrassend antwoord. “Ik ga nu iets zeggen wat ik eigenlijk niet moet zeggen. Het is echt gênant, ik weet het en het spijt me. Ik koop sokken, ik draag ze en ik gooi ze weg”. Fred heeft hier overigens wel een ‘goed’ excuus voor. Omdat hij geen zweetvoeten heeft draagt hij heel vaak geen sokken in zijn schoenen, waardoor hij maar een paar keer per jaar sokken hoeft te kopen.

Bron: Show Beeld: ANP